Toimitusehdot

Yleistä

www.cadman.fi on Cadmandata Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteita myy Cadmandata Oy (1443690-5 , Pispalan Valtatie 91, 03-31220 300). Cadmandata Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna . Voit maksaa ostokset pankki- ja luottokorteilla, Klarna osamaksulla tai käteisellä noudettaessa myymälässämme.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Posti, Schenker ja tavarataksi kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-4 vrk vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.
Maahantuomme erikoistuotteita, näissä toimitusajat voivat olla 7-10 vrk

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

puhelin 03-31220 300, myymälämme avoinna arkisin 8.30 - 16.30  

myynti@cadmandata.fi