AutoCAD LT Win Vuokralisenssi 36kk. Sähköinen Lisenssi
AutoCAD LT Win Vuokralisenssi 36kk. Sähköinen Lisenssi AutoCAD LT Win Vuokralisenssi 36kk. Sähköinen Lisenssi
Autodesk

AutoCAD LT Win Vuokralisenssi 36kk. Sähköinen Lisenssi

Tuotetunniste acad_lt_36kk

Maailman suosituin CAD-ohjelmisto

1 785,60 €
Sisältää alv. 24 %

Nopeuta suunnittelutyötä AutoCAD LT® -suunnitteluohjelmistolla, josta on erilliset versiot Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmille. Jaa dokumentaatio huoletta TrustedDWG™-tekniikalla.

Luo 2D CAD -piirustuksia AutoCAD LT® -ohjelmistolla. AutoCAD LT -ominaisuuksiin kuuluvat aiempaa monipuolisempi suunnitteluympäristö ja älykkäämmät työkalut, kuten näyttävä visuaalinen käyttökokemus, älykkäät mitoitukset ja parannetut PDF-tiedostot.

Hetimiten käyttöön - Nopea sähköinen toimitus!

Ammattilaisen valinta suunnitteluohjelmistoissa
Dokumentoi suunnittelutyösi Autodesk AutoCAD LT suunnitteluohjelmiston intuitiivisilla työkaluilla. Saatavana sekä PC:lle että Macille. Tuota tarkkoja 2D CAD -piirustuksia, joita voit vaivatta muokata, uudelleenkäyttää ja jakaa.

Entistä älykkäämmät 2D-piirtotyökalut minimoivat toistuvat tehtävät ja nopeuttavat ja tehostavat työskentelyä. TrustedDWG™-tekniikan ansiosta tiedostot ovat yhteensopivia muiden Autodesk-ohjelmistojen kanssa, mikä takaa tietojen tarkkuuden. AutoCAD-tekniikkaan perustuva AutoCAD LT on suunnittelualusta, johon miljoonat ammattilaiset ovat luottaneet jo yli 30 vuoden ajan.

AutoCAD LT:hen on saatavilla useita eri alojen sovelluksia.

Lataa demo Autodesk:in sivulta

Avaa CAD-tiedostot maksuttomalla katseluohjelmalla

Autodesk AutoCAD LT sivut

Arvostelut 0 arvostelua