CMD Webcam Pro - Full HD 1080P
 CMD Webcam Pro - Full HD 1080P  CMD Webcam Pro - Full HD 1080P  CMD Webcam Pro - Full HD 1080P  CMD Webcam Pro - Full HD 1080P  CMD Webcam Pro - Full HD 1080P  CMD Webcam Pro - Full HD 1080P
CMD

CMD Webcam Pro - Full HD 1080P

Tuotetunniste cmd_web

Laadukas web-kamera + mikrofoni Teams neuvotteluihin

55,01 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Laadukas Täyden teräväpiirron web-kamera + mikrofoni Teams neuvotteluihin

Eniten myyty suosikkimalli

Laadukas video- ja kuvanlaatu: CMD full HD -web-kamera on kehitetty ja optimoitu HD-videopuheluita varten. Nelikerroksinen lasilinssi Voit käyttää HD 1080P -verkkokameraa esimerkiksi videopuheluihin. Skypen kautta jne. Video- ja kuvanlaatu on terävä, selkeät värit ja korkea 1080P-tarkkuus. Suoratoistokamera pystyy myös selventämään yksityiskohtia.

【Helppo käyttää ja joustava asentaa】 Toimii PC: n, kannettavan, kannettavan tietokoneen, työpöydän, USB-portilla varustetun Android TV: n kanssa. Kiinnityspidikkeellä voit liittää sen melkein mihin tahansa kuviteltavaan. Olipa LED-näyttö, kannettavan tietokoneen kansi, pöytä tai työtaso.

Laaja ohjelmistojen yhteensopivuus ja sovellettavat kohtaukset: Koska videokeskusteluohjelmistoja on useita eri tarkoituksiin, tämä verkkokamera on kehitetty erittäin laajalla ohjelmistoyhteensopivuudella, joka toimii Teams, Skype, Zoom, Facetime, Facebook, YouTube, PotPlayer ja muiden kanssa. Voit käyttää tätä verkkokameraa helposti verkkokoulutukseen, neuvotteluihin, peleihin, videopuheluihin ja nauhoittamiseen.

Asematon ja kytke ja toista: HD-verkkokamera 1080p, jossa on mikrofoni ja automaattitarkennus, tämä suoratoistokamera voi vain liittää ja toistaa videota asentamatta ylimääräisiä ohjelmistoja tai ohjaimia. Langaton verkkokamera on yhteensopiva USB 2.0: n kanssa. Helppo asentaa, verkkokamera käännettävän pidikkeen avulla, sen avulla voit asentaa sen mihin tahansa laitteeseen, kuten kannettavaan tietokoneeseen, jalustalle, työpöydälle, tietokoneille, LED-näytölle ja jopa laittaa verkkokameran työpöydälle.


Arvostelut 0 arvostelua