Adobe CC Full For Teams, 1 Vuosi, 1 Käyttäjä
Adobe CC Full For Teams, 1 Vuosi, 1 Käyttäjä Adobe CC Full For Teams, 1 Vuosi, 1 Käyttäjä
Adobe

Adobe CC Full For Teams, 1 Vuosi, 1 Käyttäjä

Tuotetunniste ad_full_1v

Markkinoiden eniten myydyimmät ammattigraafikon työkalut samassa paketissa

1 155,00 €
Sisältää alv. 24 %

Markkinoiden eniten myydyimmät ammattigraafikon työkalut samassa paketissa

Voit kehittää otoksiasi pidemmälle elokuvia, televisiota ja verkkosivuja varten Adoben video- ja audiotyökaluilla, olet sitten kunnianhimoinen tubettaja tai Hollywoodin elokuvantekijä. Voit muokata puhelimella tai tietokoneella. Lisäät grafiikkaa, visuaalisia tehosteita ja ammattitasoista audiota. Animoi lähes mitä tahansa. Kaikki toimii yhdessä saumattomasti jokaisessa sovelluksessa ja joka laitteella.

Creative Cloudissa on suunnittelutyökalut, joiden avulla voit elävöittää ideoitasi. Siihen kuuluu sovelluksia kaikenlaiseen suunnitteluun alkaen kuvien sommittelusta ja valokuvien muokkauksesta verkkosivujen suunnitteluun, digitaaliseen maalaukseen, 3D:hen ja virtuaalivahvisteiseen todellisuuteen. Luo logoja, julisteita, mainoksia, pakkauksia ja paljon muuta. Maalaa, piirrä ja luonnostele digitaalisilla siveltimillä, jotka toimivat kuten todelliset siveltimet. Yhdistettyjen mobiilisovellusten avulla hämmästyttäviä töitä voi syntyä missä tahansa.

Luo uskomattomia valokuvia missä tahansa maailman parhailla valokuvaustyökaluilla. Muokkaat, järjestelet, tallennat ja jaat täyden resoluution valokuvia missä tahansa Lightroom:n valokuvapalvelun avulla. Voit muuntaa kuviasi mielikuvituksesi mukaan.

Muunnat fiksuimmat ideasi kauniiksi kokemuksiksi web- ja UX-suunnittelutyökalujen tuoteperheen avulla. Laadit moderneja responsiivisia verkkosivuja koodauksella tai ilman koodausta. Suunnittelet verkkosivustoja, mobiilisovelluksia ja seuraavan sukupolven kokemuksia sekä laadit niiden prototyyppejä — alkaen ääniohjatuista laitteista älyvaatteisiin. 

Creative Cloud -jäsenyyteen kuuluu maksuttomia palveluita, joiden avulla saat ideoita, kehität luovuuttasi ja jaat ne maailmalle. Hae täydellinen kirjasin, kuva tai malli Adobe Sensein tehon avulla, luo mukautettu web-portfolio ja esittele töitäsi maailman suurimmassa luovassa yhteisössä.

Arvostelut 0 arvostelua