Kofax Power PDF 5 Advanced ESD
Kofax Power PDF 5 Advanced ESD

Kofax Power PDF 5 Advanced ESD

Tuotetunniste kofadv

Power PDF 5 on uuden sukupolven PDF-ohjelmisto, joka tarjoaa varmasti riittävän monipuoliset ja tehokkaat muokkaustoiminnot yrityskäyttöön entistä helppokäyttöi

239,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Power PDF mahdollistaa useiden eri tiedostomuotojen yhdistämisen, tekstintunnistuksen sekä täytettävien sähköisten lomakkeiden vaivattoman valmistuksen. Ohjelmiston tehokkaan OCR-tekstintunnistuksen avulla muunnat skannatut dokumentit merkistöpohjaisiksi PDF-tiedostoiksi, jonka jälkeen voit tehdä tarvittavat muokkaukset joko suoraan ohjelmistossa tai muuntaa aineiston Word-, Excel-, PowerPoint-, WordPerfect tai XPS-muotoon laajempaa jatkokäsittelyä varten. Dynaamisten ja muokattavien leimasimien sekä muiden huomio- sekä merkintätyökalujen avulla lisäät dokumentteihin omat korjaukset tuhoamatta pohjalla olevaa dokumenttia. Jopa 256-bittinen salaustoiminto ja laajat dokumenttikohtaiset käyttörajoitukset pitävät puolestaan huolen siitä, että tärkeät tiedot eivät vuoda ulkopuolisten tietoon.

Power PDF 5 on uuden sukupolven PDF-ohjelmisto, joka tarjoaa varmasti riittävän monipuoliset ja tehokkaat muokkaustoiminnot yrityskäyttöön entistä helppokäyttöisempinä - tarjoten edullisemman vaihtoehdon Adobe Acrobatille.

Power PDF 5 -versio mahdollistaa mm. useiden eri tiedostomuotojen yhdistämisen, tekstintunnistuksen sekä täytettävien sähköisten lomakkeiden vaivattoman valmistuksen. Ohjelmiston tehokkaan OCR-tekstintunnistuksen avulla muunnat skannatut dokumentit merkistöpohjaisiksi PDF-tiedostoiksi, jonka jälkeen voit tehdä tarvittavat muokkaukset joko suoraan ohjelmistossa tai muuntaa aineiston Word-, Excel-, PowerPoint-, WordPerfect tai XPS-muotoon laajempaa jatkokäsittelyä varten. Dynaamisten ja muokattavien leimasimien sekä muiden huomio- sekä merkintätyökalujen avulla lisäät dokumentteihin omat korjaukset tuhoamatta pohjalla olevaa dokumenttia. Jopa 256-bittinen salaustoiminto ja laajat dokumenttikohtaiset käyttörajoitukset pitävät puolestaan huolen siitä, että tärkeät tiedot eivät vuoda ulkopuolisten tietoon.


Power PDF Advanced 5 on suunneltu suurempien yritysten tarvetta silmällä pitäen, ja sisältää siten Standard-version lisäksi yhteensopivuuden mm. Box-, Evernote-, Google Drive ja Microsoft OneDrive-pilvipalveluihin sekä SharePoint- ja NetDocuments-tuen. Advanced-versio soveltuu erittäin hyvin etenkin julkishallinnon käyttöön, sillä sen avulla poistat turvallisesti ja pysyvästi arkaluonteiset henkilötiedot, lisäät Bates-numeroinnin ja allekirjoitat ja lähetät dokumentit DocuSignin avulla. Yli 5 lisenssin kertaostot on saatavilla volyymilisenssinä, joka mahdollistaa myös käyttöönoton Citrix-, Microsoft App-V ja Windows Server -verkkoympäristöissä.

Arvostelut 0 arvostelua