Techgear Ipad Mini 4/5 Suojakotelo Kantohihnalla
Techgear Ipad Mini 4/5 Suojakotelo Kantohihnalla Techgear Ipad Mini 4/5 Suojakotelo Kantohihnalla Techgear Ipad Mini 4/5 Suojakotelo Kantohihnalla
Techgear

Techgear Ipad Mini 4/5 Suojakotelo Kantohihnalla

Tuotetunniste tg_ipadmini5

Kestävä suojakotelo, jossa sisäänrakennettu näytönsuoja, jalusta, käsi- ja olkahihna.

59,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kestävä suojakotelo, jossa sisäänrakennettu näytönsuoja, jalusta, käsi- ja olkahihna. Suunniteltu erityisesti Apple iPad Mini 5 2019 5. Gen.- ja iPad Mini 4 -malleille (malli: A2133, A2124, A2126, A1538, A1550). 

[Kolmikerroksinen suojakerros]:

Kolmikerroksinen hybridi-suojakerros koko tabletille Kidproof-silikonilla varustettuna. Siinä on kova polykarbonaattinen sisäkuori, pehmeä, iskunkestävä ulompi silikonikuori ja etukehys, jossa on integroitu näytönsuoja. Tämä älykäs muotoilu tarjoaa maksimaalisen suojan tablet-laitteellesi. Ihanteellinen työhön, kotiin ja lapsille.

[Tarkat katkaisut] Oikeankokoiset reiät latausporttiin ja kuulokeliitäntään pääsyä varten. Kameran / mikrofonin / kaiuttimen käyttöoikeudet Äänenvoimakkuuden ja päälle / pois-painikkeet on rakennettu muotoon, joten sinun ei tarvitse koskaan poistaa tablettia kotelossa.

[360 astetta kääntyvä jalusta]
TECHGEAR- suojakotelon takana on tukeva 360 astetta pyörivä jalusta.
Tämä tarkoittaa, että tablettia voidaan tukea sekä vaaka- että pystysuunnassa.
Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen esityksissä, konferensseissa, matkoissa jne. 

[Rannehihna ja olkahihna]:
Tämän suojaavan tablettikotelon mukana toimitetaan irrotettava ja kiinnitettävä olkahihna, joten voit kantaa tablettia helposti tai kiinnittää sen auton niskatukeen. Käsinauhan kahva on myös säädettävissä, jotta voit tarttua tablettiisi turvallisesti ja mukavasti.

Tämän avulla voit pitää tablettia yhdellä kädellä ja toinen käsi voi olla vapaana!

Arvostelut 0 arvostelua