Jabra Speak 510 MS USB/BT-Konferenssikaiutin, Microsoft Sertifioitu
Jabra Speak 510 MS USB/BT-Konferenssikaiutin, Microsoft Sertifioitu Jabra Speak 510 MS USB/BT-Konferenssikaiutin, Microsoft Sertifioitu Jabra Speak 510 MS USB/BT-Konferenssikaiutin, Microsoft Sertifioitu
Jabra

Jabra Speak 510 MS USB/BT-Konferenssikaiutin, Microsoft Sertifioitu

Tuotetunniste 7510-109

Suosituin neuvottelupuhelin yrityskäyttöön. Bluetooth ja USB liitännät

149,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Jabra Speak on suunniteltu erityisesti kaksinkeskeisten puheluiden tai pienen ryhmäpuhelun hoitamiseen. Kompaktin koon ansiosta Jabra Speak kulkee helposti myös mukana minne ikinä menetkin. Yhdistä helposti PC, tablet tai älypuhelin joko käyttämällä USB-liitintä tai langatonta Bluetooth yhteyttä. Kaiutin toimii täysin langattomasti sisäänrakennetun akun ansiosta ja yhdellä latauksella akku kestää jopa 15 tuntia puhetta. Vaihtoehtoisesti kaiutinta voi pitää myös jatkuvasti kiinni USB-A-latauspiuhan päässä.

Jabran tuotteet ovat tunnettuja heidän laadukkaista mikrofoneista mitkä vaimentaa hyvin taustamelun pois ja samalla kuuntelee ääntä jokaisesta suunnasta.

UC vai MS-konferenssikaiutin?

UC – ”Universal Communications” tarkoittaa, että kaiutin on optimoiti käytettäväksi äänen välitykseen ja puheluiden soittamiseen internetin välityksellä. UC tarjoaa plug-and-play -tyyppisen ratkaisun, jolloin voit soittaa puheluita heti, kun otat laitteen laatikosta. Jos joustavuus on jotain, mitä tarvitset, UC on varma valinta.

MS-tyypin kaiuttimet on opstimoitu käytettäväksi Microsoftin palveluiden kanssa. Microsoftin puheluominaisuudet toimivat kyllä UC-standardin kaiuttimella, mutta niissä on mahdollista käyttää edistyneempiä ominaisuuksia MS-standardoitujen konferenssikaiuttimien kanssa. Esimerkiksi UC-mallin volyymipainike ei välttämättä toimi täydellisesti Teams-palavereissa tai muissa Microsoftin järjestelmissä. MS-standardin kaiutin on optimoitu niin, että kaikki ominaisuudet toimivat suoraan laatikosta otettaessa Microsoftin palveluiden kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Käyttönäppäimet kaiuttimessa
  • Omni-directional -mikrofoni kaappaa äänen kaiuttimen ympäriltä
  • Kompakti muotoilu integroidulla kaapelikerällä
  • USB-liitäntä
  • Bluetooth-yhteys
  • Hi-Fi -kaiutin muodostaa selkeän äänen
  • Integroitu kaiunesto
  • Toimii Windows XP, Windows Vista (32/64 bit) sekä Windows 7 (32/64 bit)
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet