PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
CMD

PDF-XChange Editor

Tuotetunniste pdf_xchange

Pienin, nopein ja monipuolisin PDF-muokkain / katseluohjelma!

99,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 98 kpl
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Luo, katsele, muokkaa, merkitse, OCR- tekstintunnistus ja digitaalisesti allekirjoita PDF-tiedostoja ja paljon muuta.

https://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-editor

Tukee suomenkielistä tekstintunnistusta

Dynaaminen. Tehokas. Tuottava. PDF-XChange-editori.

Yksinkertaisesti sanottuna: pienin, nopein ja monipuolisin PDF-ohjelmisto. Luo, tarkastele, muokkaa, merkitse, OCR * ja allekirjoita PDF-tiedostoja - ja tämä on vasta alkua.
Jos työskentelet PDF: n kanssa, tämä täysin muokattava tuote optimoi työprosessin tasolle, jota mikään muu tuote ei voi saavuttaa.

PDF-XChange Editorilla voidaan luoda PDF-tiedostoja skannatusta asiakirjasta, kuvista, tekstitiedostoista, Markdown-tiedostoista ja paljon muuta.

Tätä ohjelmistoa voidaan käyttää myös muuttamaan Microsoft Office -asiakirjat PDF-muotoon ** - ominaisuus, jota monet PDF-sovellukset eivät tarjoa. Saatavilla on yli kolmekymmentä työkalua, jotka auttavat luomaan asiakirjojen kommentteja, merkintöjä ja linkkejä. Nämä työkalut tekevät PDF-tiedostojen muokkaamisesta hienosäätöisen tarkan prosessin, joka tuottaa laadukkaita dokumentaatio- ja kuvatiedostoja. Käyttäjäystävällinen ohjelma on tarpeeksi monipuolinen, jota kaikki ammattilaiset tarvitsevat. 

Tracker Software on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että PDF-XChange Editorin versio julkaistiin 01.12.2017. Uusin versio sisältää dynaamisen ja täysin muokattavan nauhan käyttöliittymän, autosave / autorecover -vaihtoehtojen, laajan valikoiman uusia muokkaustoimintoja, MRC (Mixed Raster Content) -tuki, uudet pakkaus- ja OCR-ominaisuudet, kaksi uutta muotoa, laajennetun tilannevedoksen ja valintateksti Työkalut, päivämääriöiden kehittäminen ja TWAIN-32-bittisten skannerien tuki 64-bittisissä ympäristöissä. 

Arvostelut 0 arvostelua