Logitech MK270 langaton näppäimistö ja hiiri
Logitech MK270 langaton näppäimistö ja hiiri Logitech MK270 langaton näppäimistö ja hiiri Logitech MK270 langaton näppäimistö ja hiiri Logitech MK270 langaton näppäimistö ja hiiri
Logitech

Logitech MK270 langaton näppäimistö ja hiiri

Tuotetunniste 920-004535

Laadukas ja kestävä - pitkä paristonkesto

36,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Logitech Wireless Combon avulla saat pitkän kantaman langattoman edut ja langallisen luotettavuuden. Logitechin kehittyneen 2,4 GHz:n langattoman yhteyden ansiosta signaali ei katoa, kantama on jopa 10 metriä*. Voit jatkaa kuukausia ilman paristojen vaihtoa: näppäimistö kestää jopa 24 kuukautta, hiiri 12**. Yksinkertaisuutta lisäävät kahdeksan pikanäppäintä ja plug and play -asennus, joka kestää vain muutaman sekunnin. Roiskekestävä suunnittelu*** ja UV-suojatut näppäimet takaavat kestävyyden.

Ominaisuudet:

  • Yhteispohjoismainen näppäinasettelu - näppäimistöstä löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Tuotekuva on viitteellinen.
  • Logitechin® kehittynyt 2,4 GHz:n langaton yhteys antaa langallisen luotettavuuden jopa 10 metrin päähän. Automaattisen taajuusvaihdon ansiosta signaali ei katoa edes ruuhkaisimmissa langattomissa ympäristöissä*.
  • Näppäimistön paristojen käyttöikä on 24 kuukautta, hiiren 12 kuukautta. Voit työskennellä kuukausia ilman paristojen vaihtamista**. Myöskään virtapainikkeita ei tarvita: automaattinen valmiustila säästää energiaa.
  • Kahdeksan pikanäppäimen ansiosta eniten käyttämäsi toiminnot, esimerkiksi internetin pikakäyttö, sähköposti, toista/keskeytä ja äänenvoimakkuus, ovat sormenpäilläsi.
  • Asentaminen ei voi olla helpompaa: kiinnität vain yksinkertaisesti langattoman vastaanottimen kannettavan, pöytäkoneen tai netbookin USB-porttiin ja aloitat näppäimistön ja hiiren käyttämisen heti ilman ohjelmistoa.
  • Täysikokoisten näppäinten ja kaarevan välilyöntinäppäimen ansiosta tämä siro ja pienikokoinen näppäimistö säästää tilaa uhraamatta käyttömukavuutta. Hiiren päällä olevat sormiurat auttavat pitämään käden miellyttävästi paikallaan samalla, kun 1 000 dpi:n optinen seuranta auttaa sinua surffaamaan sulavasti.
  • Pakkauksen sisältö: näppäimistö, hiiri, USB-vastaanotin, 2x AAA-paristoa (näppäimistö), 2x AA-paristo (hiiri)

* Langattoman kantama riippuu käytöstä ja käyttöolosuhteista.
** Paristojen käyttöikä vaihtelee käytön ja tietojenkäsittelyolosuhteiden mukaan.
*** Testattu rajoitetuissa olosuhteissa (enintään 60 ml nestettä).

Arvostelut 0 arvostelua