DELL 34
DELL 34 DELL 34 DELL 34
Dell

DELL 34" ULTRASHARP U3421WE CURVED WQHD IPS HAS USB-C RJ-45

Tuotetunniste DELL-U3421WE

Mahtava 34" kaareva WQHD näyttö - USB-C lataus 90W

1 065,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Näe ja saavuta enemmän Dellin kaartuvalla 34 tuumaisella ultra-leveällä WQHD (3440 x 1440) näytöllä. Käytössäsi on enemmän ruututilaa, joten voit työskennellä tehokkaammin ilman, että tarvitset kahta erillistä näyttöä.

Nauti värien tarkkuudesta ja sulavista liukuväreistä upeassa UltraSharp 34 Curved USB-C (U3421WE) -näytössä, jossa on 99% sRGB, 95% DCI-P3 sekä 99% Rec. 709 värinpeitto. UltraSharpissa on jopa 1,07 miljardin värin syvyys ja korkea 1000:1-kontrastisuhde. Kuvien värit näyttävät todenmukaisilta ja niiden yksityiskohdat toistuvat selkeästi sekä kirkkaassa, että hämärässä käyttöympäristössä. Näyttö kalibroidaan tehtaalla 99 %:n sRGB:llä, mikä takaa luonnollisesti tuotetun kuvan heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Välkkymätön paneeli ja ComfortView-ominaisuus vähentävä haitallista sinivaloa jopa 60 %, joten UltraSharp ei rasita silmiä edes pidemmillä työrupeamilla.

1900R kaartuvuus luo erittäin laajan 21:9 kuvasuhteen ja heijastamatonta kuvaa on miellyttävä katsoa läpi pitkän työpäivän. Saumaton panoraamakuva vangitsee katseesi ja takaa häiriöttömän työskentelyn uskomattomalla syvyydellä. IPS-paneeli pitää huolen siitä, että kuva näyttää hyvältä mistä tahansa kuvakulmasta katsottuna. Dell Display Managerin avulla saat kätevästi lohkottua kuva-alan usean ohjelman kesken. Sovellusikkunat pysyvät järjestyksessä ja Display Managerin palautustoiminto muistaa sovellusten sijainnit näytöllä.

Yhdistä kaksi tietokoneeta yhteen näyttöön ja voit jakaa kuvan Picture-by-Picture (PbP) tai Picture-in-Picture (PiP) toimintojen avulla. Automaattinen KVM (näppäimistö, video ja hiiri) toiminto mahdollistaa kahden tietokoneen hallinnan yhdellä näppämistöllä sekä hiirellä ja kytkeytyy automaattisesti viimeiseksi yhdistettyyn laitteeseen.

USB-C mahdollistaa kannettavan lataamisen (jopa 90W) samaan aikaan kun tietokoneen kuva siirtyy näytölle. Uuden virransyöttötoiminnon avulla voit ladata kannettavaa vaikka näyttö olisi sammutettu ja kytket tarvittaessa kaikki oheislaitteet kätevästi näytön usb-keskittimeen. Näytössä on myös Ethernet-liitäntä joka tukee hallintaominaisuuksia kuten PXE, Wake-on-Lan sekä MAC Address pass-through

Valikoissa liikkumisesta on tehty helppoa ja vaivatonta näytön taakse piilotetun sauvaohjaimen avulla. PIVOT-jalusta on kattavasti säädettävissä ja kiinnitys tapahtuu Dellin patentoimalla pikakiinnityksellä, joka on helposti vaihdettavissa Dellin muihin näyttövarsiin. Näytön saa vaihtoehtoisesti kiinnitettyä myös VESA-yhteensopivilla kiinnikkeillä ja telineillä.


Tärkeimmät ominaisuudet

 • 34.1” näyttöala 21:9 kuvasuhteella
 • WQHD resoluutio (3440 x 1440 @60Hz)
 • Heijastamaton (IPS) LED-paneeli
 • 178 °/178° katselukulmat
 • 1000:1 kontrastisuhde
 • 8ms (5ms GtG) vasteika
 • Liitännät: 1 x DisplayPortP 1.4 (HDCP 2.2), 2 x HDMI (HDCP 2.2), 1 x USB Type-C (upstream), 4 x USB 3.2 Gen1, 1 x USB 3.2 Gen1 (Type-B) (upstream), 1x Ethernet (RJ-45), 1 x analoginen äänen linjaulostulo (3.5mm), 1 x USB Type-C (downstream)
 • Muut ominaisuudet: KVM-kytkin, sisäänrakennetut kaiuttimet (2x 5W)
 • VESA (100 mm & 100 mm)-yhteensopiva
 • Vaijerilukkopaikka
 • Kolmen vuoden onsite vaihtotakuu ja Dell Premium Panel -pikselitakuu: näyttöpaneeli vaihdetaan ilmaiseksi jos näytöstä löytyy yksikin kirkas pikseli
 • ENERGY STAR®, EPEAT®, RoHS-yhteensopiva
 • Ei sisällä BFR/PVC-aineita (poissulkien ulkoiset kaapelit).

Pakkauksen sisältö:
Näyttö, teline, virtakaapeli, 1x USB 3.2 (Type-B – Type-A) –kaapeli, 1x USB-C – USB-C (1.8m), 1x HDMI-kaapeli (1.8m), 1x DisplayPort-DisplayPort -kaapeli (1.8m), pikaopas, tietoa turvallisuudesta ja säädöksistä, tehdaskalibrointiraportti.

Arvostelut 0 arvostelua