CMD True Wireless BT Kuulokkeet + Latausasema
CMD True Wireless BT Kuulokkeet + Latausasema CMD True Wireless BT Kuulokkeet + Latausasema CMD True Wireless BT Kuulokkeet + Latausasema CMD True Wireless BT Kuulokkeet + Latausasema
CMD

CMD True Wireless BT Kuulokkeet + Latausasema

Tuotetunniste cmd_tws

Langattomat Bluetooth kuulokenapit + kätevä latausasema

69,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Langattomat Bluetooth kuulokenapit + kätevä latausasemaLED akunvarauksen näyttö kummallekin korvanapille erikseen. Voit ladata myös kännykkää latausasemalla.

Lataa kuulokkeet automaattisesti asettamalla ne koteloon.

Suuri 2000 mAh akkukapasiteetti tarjoaa yli 80 tunnin yhteistoistoajan.Voit ladata jopa 15 kertaa kuulokkeet täydellä latauksella!Nappikuulokkeet latautuvat 45 minuutissa ja latausasema täysin n. 1.5 tunnissa.

Helppo ja nopea Bluetooth pariliitos

Viimeisimmällä päivitetyllä versiolla korvakuulokkeiden kytkeminen on nopeaa ja helppoa. Ota yksi tai molemmat korvakuulokkeet kotelosta ja aseta korviin.Mikrofoni on molemmin puolinen. Jos käytät sekä vasemman että oikean korvan nappeja, ne kommunikoivat ja synkronoidaan automaattisesti toistensa kanssa, nopata ja vaivatonta kokemusta varten, jotta voit viettää enemmän aikaa musiikista nauttimiseen.

Poikkeuksellinen äänenlaatuNauti edistyneimmästä ja luotettavimmasta Bluetooth 5.0 -yhteystekniikasta, jonka etäisyys on 12m (ei esteitä). Yhteensopiva Bluetooth 4.0: n tai uudemman kanssa. Luotettavan ja nopean yhteyden lisäksi henkilökohtaisilla TWS-korvanapilla on poikkeuksellinen äänenlaatu, jota rakastat.Nauti puheluihin vastaamisesta täysin selkeällä stereoäänellä.

IPX7-vedenpitävä ja älykäs kosketusohjausÄlä murehdi säästä tai hikoilusta energisen harjoituksen aikana, koska korvakuulokkeet ovat IPX7-sertifioituja, mikä antaa sinulle varmuuden käyttää niitä urheilua- ja ulkoilua varten.Jos haluat rentoutua uima-altaan äärellä, ei ongelmia.Monitoimipainikkeet tarjoavat sinulle intuitiivisen tavan muuttaa äänenvoimakkuutta ja ohittaa kappaleet mukavammalla tavalla.Voit jopa puhua puhelimen avustajan kanssa tai vastata puheluun yhdellä napin painalluksella.

Arvostelut 0 arvostelua