SAMSUNG GALAXY WATCH 3 (45MM) MYSTIC BLACK BLUETOOTH (2021)
SAMSUNG GALAXY WATCH 3 (45MM) MYSTIC BLACK BLUETOOTH (2021) SAMSUNG GALAXY WATCH 3 (45MM) MYSTIC BLACK BLUETOOTH (2021)
Samsung

SAMSUNG GALAXY WATCH 3 (45MM) MYSTIC BLACK BLUETOOTH (2021)

Tuotetunniste SM-R840NZKAEUD

Samsungin uusi huippumalli

369,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Galaxy Watch3 – Älykkäin älykello

Voit seurata viestejä, ilmoituksia ja puheluja, mikä tekee arjesta helpompaa. Galaxy Watch 3 on helppokäyttöisempi ja älykkäämpi älykello. Siinä on myös eSIM, jotta voit pysyä yhteyksissä vaikka puhelin ei olisi mukanasi. Galaxy Watch 3 auttaa pitämään kirjaa treeneistä ja myös tärkeästä arkiliikunnasta. Se antaa myös syvempiä analyysejä. Voit esimerkiksi saada tietoa juoksutekniikkasi kehittämisestä ja veren happipitoisuudesta. Galaxy Watch 3 on myös persoonallinen. Tyylikäs muotoilu, upeat värit ja mahdollisuus valita asuusi tai mielialaasi sopiva kellotaulu ja/tai ranneke tekevät siitä monipuolisen asusteen joka tyyliin.


Mittaa treenejä ja seuraa terveyttä

Galaxy Watch 3:n avulla voit paremmin seurata terveyttäsi ja liikkumistasi – sekä hikisiä treenejä että arkiliikuntaa. Sykemittarin avulla voit tarkkailla sydämesi toimintaa ja Galaxy Watch 3 antaa myös mahdollisuuden mitata veren happipitoisuuden. Lisäksi voit seurata untasi, jotta saat kattavan kuvan terveydestäsi ja stressitasostasi. Liikunnan osalta voit saada konkreettisia tekniikkavinkkejä. Voit esimerkiksi mitata tasapainoa, askelten pituutta ja maakosketusta, joiden avulla voit analysoida juoksuasi tarkemmin.


Helpompi käyttö

Nyt on entistäkin helpompaa hallita viestejä ja tietoja. Chat-historia näkyy näytöllä ja voit vastata viesteihin kuvilla. Galaxy Watch 3 voi myös ehdottaa sopivaa vastausta. Kellotaulun pyöritettävä kehä ja kaksi painiketta tekevät eri palvelujen selaamisesta ja käytöstä helppoa.


Saumattomat yhteydet puhelimen ja kuulokkeiden välillä

Monipuolinen integrointi muiden Galaxy-tuotteiden kanssa helpottaa kaikkien laitteiden hallintaa. Eikä se koske vain Galaxy-tuotteita – Galaxy Watch 3 on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa.

  • eSIM-kortin ansiosta et tarvitse puhelinta mukaan
  • Helppokäyttöinen
  • Edistyneet terveys- ja liikuntatoiminnot
  • Tyylikäs muotoilu, ruostumaton teräs ja nahkaranneke
Arvostelut 0 arvostelua