CMD säädettävä kannettava teline
CMD säädettävä kannettava teline CMD säädettävä kannettava teline CMD säädettävä kannettava teline
CMD

CMD säädettävä kannettava teline

Tuotetunniste CMD_teline

CMD-kannettava teline, 9-asentoinen alumiininen kannettava jalusta, kannettava korkeussäädettävä teline.

55,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Telineen avulla saat kannettavan näytön juuri oikeaan korkeuteen ja katselukulmaan

CMD-kannettava teline, 9-tasoinen alumiininen kannettava jalusta, kannettava korkeussäädettävä tuuletettu kannettava teline, joka on yhteensopiva MacBook Pro:n ja ultrakeveiden kannettavien kanssa.


【Säädettävä ja ergonominen】 Kannettavan tietokoneen näytön yhdeksän korkeutta voidaan säätää vapaasti 15 ° - 75 ° täydellisen silmätason saavuttamiseksi, joten voit korjata ryhtiäsi ja vähentää niskan väsymistä, selkäkipuja ja silmien rasitusta. Erittäin kätevä työskentelyyn kotona, toimistossa ja ulkona.
♥ 【Vankka ja täysin suojaava】 Kannettavan tietokoneen jalusta on valmistettu korkealaatuisesta 6 mm: n alumiiniseoksesta ja se on suunniteltu kolmiomaiseksi rakenteeksi. Se voi pitää painon jopa 13,2 kiloa vakaampana. Suuremmilla liukumattomilla silikonisuojuksilla kahdella korotetulla koukulla ja koko yläosalla se voi kiinnittää kannettavan tietokoneen paikalleen ja suojata laitettasi maksimaalisesti naarmuilta ja liukastumiselta. Lisäksi sileä reuna ei koskaan vahingoita käsiäsi.
♥ 【Kannettava ja taitettava】 Tämä kannettavan teline painaa vain 0,8 kiloa ja se voidaan nopeasti taittaa pieneen kokoon  . Tukevalla laukulla voit viedä sen helposti mihin tahansa. Ihanteellinen ihmisille, jotka matkustavat paljon .
♥ 【Kattava yhteensopivuus】 CMD-kannettavan pidike on yhteensopiva kaikkien 10-15,6 tuuman kannettavien tietokoneiden kanssa. Yhteensopiva MacBook Air / Pro, Google Pixelbook, Dell XPS, HP, ASUS, Lenovo ThinkPad, Acer, Chromebook, Microsoft Surface kanssa ja yhteensopiva iPadin jne kanssa.
♥ 【Jäähdytys- ja ilmanvaihtosuunnittelu】 100% alumiiniseosmateriaali voi helposti absorboida ja johtaa lämpöä. Lisäksi ontto muotoilu ja eteenpäin kallistuskulma tarjoavat erinomaisen lämmöntuoton ja luonnollisen ilmavirran kannettavan tietokoneen ylikuumenemisen välttämiseksi.
›Katso lisää tuotetietoja


Arvostelut 0 arvostelua