Panasonic FZ-A3 10
Panasonic FZ-A3 10 Panasonic FZ-A3 10 Panasonic FZ-A3 10 Panasonic FZ-A3 10
Panasonic

Panasonic FZ-A3 10" Android teollisuustabletti

Tuotetunniste FZ-A3AEAADA3

Täysin vahvistettu 10" IPS Android teollisuustabletti

1 824,99 €
Sisältää alv. 24 %

TOUGHBOOK A3 on täysin vahvistettu tabletti, jossa on 10,1 tuuman näyttö. Yritykset valitsevat yhä useammin Android-järjestelmän tarvitessaan vahvistettuja mobiililaitteita, tabletteja tai kämmentietokoneita, ja tällöin TOUGHBOOK A3 on ihanteellinen valinta hätäpalveluiden henkilöstölle, kunnallistekniikan ja kenttäpalveluiden työntekijöille, kuljetus- ja logistiikka-alan toimijoille ja ajoneuvoalalla työskenteleville. 

Täysin vahvistetun laitteen akun kesto on yhdeksän tuntia vakioakuilla ja 15,5 tuntia lisävarusteena saatavilla suurilla akuilla, joissa on kaksinkertainen kapasiteetti. Laite on suunniteltu käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa, ja sen näyttöä on helppo katsella kaikissa valaistusolosuhteissa. Siinä on useita joustavia porttivaihtoehtoja, jotka voidaan määrittää vastaamaan liikkuvan työvoiman tarpeita. TOUGHBOOK A3 ‑laitteen avulla liikkuvat työntekijät suoriutuvat vaativimmistakin tehtävistä kentällä. Se on veden- ja pölynkestävä (IP65), ja se on läpäissyt 1,5 metrin pudotustestin. Laite tukee myös Panasonic COMPASS 2.0 ‑ohjelmistoa, joka sisältää yrityksen hallintatyökalut Android-käyttöjärjestelmää käyttäville vahvistetuille Panasonic TOUGHBOOK ‑tableteille ja -kämmentietokoneille.

Lataa esite

 Harness the power of Android in the Enterprise with Panasonic COMPASS

Panasonic Complete Android Services and Security (COMPASS) offers everything you need to configure, deploy and manage your Panasonic TOUGHBOOK rugged Android tablets and handhelds securely in your business across the full lifecycle of your solutions. It is designed to give you the confidence to take advantage of the flexibility offered by the Android operating system with the reassurance that Panasonic’s devices are enterprise-ready for applications, management and security.

Find out more at https://business.panasonic.co.uk/computer-product/COMPASS.

Arvostelut 0 arvostelua