Grid for iPad - AAC apuohjelma
Grid for iPad - AAC apuohjelma

Grid for iPad - AAC apuohjelma

Tuotetunniste grid_ipad

Grid for iPad on täysipainoinen puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikaatioon tarkoitettu sovellus, joka mahdollistaa kuva- ja tekstikommunikaation iPadilla.

551,80 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Grid for iPad on täysipainoinen puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikaatioon tarkoitettu sovellus, joka mahdollistaa kuva- ja tekstikommunikaation iPadilla. Valmista sisältöä voidaan yksilöllistää ja uutta sisältöä voidaan luoda alusta alkaen. Sovelluksen selkeä käyttöliittymä tekee käytöstä ja muokkaamisesta helppoa.

MONIPUOLINEN APUVÄLINESOVELLUS

Grid for iPadissa on sisältöä eri tasoisille käyttäjille – monipuolisista tekstikirjoitustyökaluista yksinkertaisempiin ruudukkoryhmiin kielellisiä taitoja harjoitteleville. Sovellus sisältää lisäksi erilaisia harjoituksia ja pelejä esimerkiksi syy-seuraussuhteiden hahmottamisen kehittämiseksi.

SISÄLLÖN MUOKKAUS

Grid for iPadin selkeä käyttöliittymä tekee sovelluksen käytöstä intuitiivista ja sisällön muokkaamisesta helppoa. Grid for iPadilla voidaan luoda omia ruudukkoryhmiä alusta alkaen – ulkoasu on muokattavissa ruudukon koosta solujen ulkonäköön ja sisällössä käytettäviin symboleihin. Soluihin voidaan lisätä omia kuvia, sovelluksen mukana tulevia symboleita ja kuvia sekä internetistä ladattuja kuvia. Valmiin sisällön yksilöllistäminen sanoja lisäämällä on nopeaa sanalistojen ansiosta. Yksilöllistettäviä sisältöjä voidaan ladata myös Online Grids-sivustolta.

ÄÄNET JA PUHESYNTEESIT

Grid for iPadilla tuotetun tekstin lausumiseen voidaan käyttää neljää eri puhesynteesiä. Käytettävissä ovat Nuancen Onni ja Satu sekä Acapelan Sanna ja Samuel. Puhesynteesin nopeutta, äänenkorkeutta ja voimakkuutta voidaan säätää kommunikoijan tarpeisiin. Sovelluksen ruudukkoryhmiin voidaan lisätä omia äänityksiä tai sovelluksen mukana tulevia ääniä.

ETÄMUOKKAUS

Sovelluksen sisältöä voidaan muokata etänä tietokoneelta. Ohjelman muokkaus vaatii Windows-tietokoneen, johon on asennettu Grid 3 tai sen kokeiluversio. Smartbox-tiliin liitetyt laitteet synkronoivat muutokset molempiin laitteisiin – tietokoneella tallennetut muutokset näkyvät heti Grid for iPadissa.

Grid for iPad vaatii toimiakseen iOS-käyttöjärjestelmän version 11 tai uudemman.

Arvostelut 0 arvostelua