Microsoft Surface Headphones 2
Microsoft Surface Headphones 2 Microsoft Surface Headphones 2 Microsoft Surface Headphones 2
Microsoft

Microsoft Surface Headphones 2

Tuotetunniste QST-00018

Langattomat Microsoft Surface Headphones 2 -around-ear-kuulokkeet tarjoavat laadukkaan ympäröivän äänen mukautettavalla 13-tasoisella melunsuodatuksella.

275,00 €
Sisältää alv. 24 %

Langattomat Microsoft Surface Headphones 2 -around-ear-kuulokkeet tarjoavat laadukkaan ympäröivän äänen mukautettavalla 13-tasoisella melunsuodatuksella. Niissä on myös helppokäyttöinen kosketusohjaus, sekä kaksoismikrofonit virtuaaliavustajia ja puheluita varten.

Aktiivinen melunsuodatus
Kuulokkeissa on 13-tasoinen aktiivinen melunsuodatus, jonka ansiosta voit kuunnella musiikkia meluisissakin ympäristöissä.

Swift Pair -ominaisuus
Voit yhdistää kuulokkeet Surface-kannettavaan tai tablettiin, jonka ansiosta voit erillisen tilausjäsenyyden kanssa hyödyntää puheominaisuuksia useiden Microsoft 365 -ohjelmistojen, kuten Word- tai Outlook-sovellusten kanssa.

Kosketusohjaus
Voit hyödyntää puhe- tai kosketusohjausta musiikintoiston hallitsemiseen, äänenvoimakkuuden mukauttamiseen, sekä puheluihin vastaamiseen ja lopettamiseen. Lisäksi voit mukauttaa aktiivisen melunsuodatuksen tasoa tai käyttää virtuaaliavustajia helposti. Kuulokkeet myös keskeyttävät tai jatkavat musiikintoistoa automaattisesti, kun otat ne päästäsi tai asetat ne takaisin.

Akkukesto
Kuulokkeet tarjoavat jopa 18,5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella, tai 15 tuntia videopuheluita Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Kuulokkeet voidaan ladata pakkaukseen sisältyvällä kaapelilla.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Microsoft Surface Headphones 2
- Säilytyskotelo
- USB-kaapeli
- Äänikaapeli
- Pika-aloitusopas
- Turvallisuus- ja takuutiedot

Arvostelut 0 arvostelua