SAMSUNG GALAXY XCOVER 5 ENTERPRISE EDITION BLACK
SAMSUNG GALAXY XCOVER 5 ENTERPRISE EDITION BLACK SAMSUNG GALAXY XCOVER 5 ENTERPRISE EDITION BLACK SAMSUNG GALAXY XCOVER 5 ENTERPRISE EDITION BLACK SAMSUNG GALAXY XCOVER 5 ENTERPRISE EDITION BLACK
Samsung

SAMSUNG GALAXY XCOVER 5 ENTERPRISE EDITION BLACK

Tuotetunniste SM-G525FZKDEEB

Samsung Galaxy XCover 5 on vankka ja kestävä puhelin, joka on kehitetty selviämään kaikkein vaikeimmistakin olosuhteista.

299,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Samsung Galaxy XCover 5 on vankka ja kestävä puhelin, joka on kehitetty selviämään kaikkein vaikeimmistakin olosuhteista. Siinä on 5,3 tuuman reunasta reunaan ulottuva näyttö, 64 Gt muistia ja tehokas 3000 mAh:n vaihdettava akku. Galaxy XCover 5 on veden- ja pölynkestävä. Lisäksi se on testattu MIL-STD 810H standardin mukaisesti, joten se täyttää Yhdysvaltain armeijan asettamat vaatimukset.


Glove Touch -toiminnolla näytön herkkyyttä voi lisätä, niin että sitä voi käyttää helposti ohuilla käsineillä tai märillä sormilla.

  • Aktiiviseen elämään sopivia toimintoja – Glove Touch, Dual LEDv
  • Torch Light ja vaihdettava akku.
  • Vankka ja kestävä – IP68 ja MIL-STD 810H.
  • Hyvä etu- ja takakamera – XCover 5 -puhelimessa on kaksi laadukasta kameraa.
  • Akkukesto – XCover 5:n akku on vaihdettavissa, joten voit käyttää puhelinta pitkään ilman keskeytyksiä.

Enterprise Edition -mallit sisältävät Knox Suiten 1 vuoden lisenssin. Suite on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut mobiililaitteiden turvaamiseen, käyttöönottoon ja hallintaan. Knox Suite sisältää seuraavat ratkaisut: Knox Manage, Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment ja Knox E-Fota.

www.samsungknox.com

SM-G525FZKDEEB

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet