CMD 4K 20MP Actionkamera, Wifi
CMD 4K 20MP Actionkamera, Wifi CMD 4K 20MP Actionkamera, Wifi CMD 4K 20MP Actionkamera, Wifi CMD 4K 20MP Actionkamera, Wifi
CMD

CMD 4K 20MP Actionkamera, Wifi

Tuotetunniste ac

Kuvaa veden alla tai maanpäällä upeata 4K videota tai laadukkaita 20M kuvia

130,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Kuvaa veden alla tai maanpäällä upeata 4K videota tai laadukkaita 20M kuvia

20MP Ultra HD 4K -toimintakamera: Integroitu päivitettyyn siruun, ammattimainen CMD 4K Ultra HD Action Cam tallentaa videoita 4K / 30 kuvaa sekunnissa ja 20 megapikselin valokuvina; Tallenna maailmasi upealla resoluutiolla.

Ulkoinen mikrofonijoten voit nauttia selkeästä äänivideosta myös meluisissa paikoissa, kuten hiihto;170 asteen laajakulmaobjektiivin avulla kamera voi kaapata parhaat maisemat tai tärkeät hetket.

Kaukosäädin ja Wi-Fi:voit ohjata kameraa kaukosäätimellä. Yhteensopiva iOS: n ja Androidin kanssa; Ohjaa kameraa älypuhelimen kautta, katsele valokuvia ja videoita sekä siirrä tiedostoja, jotta voit jakaa ne sosiaalisessa mediassa.

JÄÄ- JA 40 M VESISUOJAUS:Älykäs tärinänvaimennusohjelma on integroitu siruun, joten videon sujuvuus ja vakaus paranevat huomattavasti, valmistettu kestävästä materiaalista, kotelo parantaa vedenpitävyyttä 30 m: stä 40 m: iin.

MONIPUOLINEN:Kamera kattaa melkein kaikki tarvitsemasi toiminnot, kuten aikaväli, aikaviive, itselaukaisin, sarjakuvat, valkotasapaino ja niin edelleen.1200 mAh: n ladattava akku voi tallentaa jopa 120 minuuttia.

Arvostelut 0 arvostelua