Mixcder E9 Bluetooth Kuulokkeet - Mikrofoni - Aktiivinen Melunvaimennus
Mixcder E9 Bluetooth Kuulokkeet - Mikrofoni - Aktiivinen Melunvaimennus Mixcder E9 Bluetooth Kuulokkeet - Mikrofoni - Aktiivinen Melunvaimennus Mixcder E9 Bluetooth Kuulokkeet - Mikrofoni - Aktiivinen Melunvaimennus
CMD

Mixcder E9 Bluetooth Kuulokkeet - Mikrofoni - Aktiivinen Melunvaimennus

Tuotetunniste mixcder_e9

Erittäin laadukkaat langattomat kuulokkeet joissa mikrofoni

119,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Erittäin laadukkaat langattomat kuulokkeet joissa mikrofoni

Parempi ANC-tekniikka 

Mixcderin itseään varten suunniteltu siru saavuttaa parhaan aktiivisen melunvaimennuksen (ANC) käyttämällä laajempaa taajuusaluetta EQ-säätöä kaistanleveyden torjumiseksi, joten voit arvostaa rauhallista kuuntelukokemusta.

Erinomainen äänenlaatu 

Äänenlaatu on parantunut, koska olemme päivittäneet kuuloke-elementit .Ääni kuulostaa tasapainoiselta, jossa on hyvä basson taso, ja keskiäänet sekä korkeat äänet toistuvat elävästi.

Mahtava 30 tunnin  käyttöaika

Ladattava akku mahdollistaa jopa 30 tunnin käyttö-ajan langattomassa tilassa, kun akku on täyteen ladattu.Tai voit toistaa musiikkia ANC: llä 3 päivän ajan, jos liität laitteen mukana toimitetulla äänikaapelilla vaikkapa puhelimeesi.

Käyttömukavuus edellä

Taitettava muotoilu helpottaa pakkaamista ja kuljettamista. Äärimmäisen pehmeän vaahtomuovin ja keinonahan sekoitus  takaa miellyttävän kokemuksen milloin tahansa. Kuulokkeet ovat suunniteltu otettavaksi mukaan minne ikinä menetkin

Lentokonekäyttöön sopiva

Mukana on myös lentokoneen sovitin, jonka avulla voit uppoutua musiikkiin ilman häiriöitä lentokoneessa. Nyt voit nauttia suosikkikappaleistasi yksinoikeudella ANC-kuulokkeillasi.

Sisäänrakennettu mikrofoni

Korkealaatuisella mikrofonilla voit myös puhua puhelut samalla


Paketissa mukana:

1. Mixcder E9  

2. 3.5mm Audio kaapeli

3. Micro USB latauskaapeli 

4. Kätevä suojakotelo  

5. Lentokonesovitin

Arvostelut 0 arvostelua