Samsung Galaxy Z Fold2 5G  -  ERIKOISTARJOUS - 500€!
Samsung Galaxy Z Fold2 5G  -  ERIKOISTARJOUS - 500€! Samsung Galaxy Z Fold2 5G  -  ERIKOISTARJOUS - 500€! Samsung Galaxy Z Fold2 5G  -  ERIKOISTARJOUS - 500€! Samsung Galaxy Z Fold2 5G  -  ERIKOISTARJOUS - 500€!
Samsung

Samsung Galaxy Z Fold2 5G - ERIKOISTARJOUS - 500€!

Tuotetunniste SM-F916BZNANEE

Puhelin, joka muuttaa tulevaisuuden muodon. Galaxy Z Fold2 sisältää mullistavaa tekniikkaa. Kahdella näytöllä avaat uusia mahdollisuuksia loistavaan tuottavuute

1 590,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää


ERIKOISTARJOUS - 500€! Rajoitettu erä!

Kun odotat elämältä enemmän ja haluat ottaa kaiken irti jokaisesta hetkestä, töissä tai vapaalla valitse Samsung Galaxy Z Fold2. Taitettavan puhelimen teknologiaa on parannettu entisestään, jotta voit vaihdella vieläkin sujuvammin työn ja vapaa-ajan välillä. Kaikki tärkeä on heti ulottuvillasi suurella etunäytöllä - ja kun avaat sisemmän päänäytön, voit nauttia vaikuttavasta 120 Hz:n ja 7,6 tuuman näytöstä. Näin voit tehdä monia asioita samaan aikaan ja löytää entistä tuottavampia mahdollisuuksia. Näyttöjen välillä voi tietenkin vaihdella minimaalisella viiveellä. Tehokas suoritin, älykäs tupla-akku ja 5G-yhteydet1 takaavat, että niin työnteko, elokuvien ja videoiden lataaminen sekä suoratoistaminen, kuin pelaaminenkin onnistuu vaikuttavalla nopeudella.

Tulevaisuus muuttaa muotoaan

Galaxy Z Fold2 vetää katseet puoleensa. Vaikutuksen tekevä taitettava teknologia ja huippuohut lasi luovat miellyttävän käyttötuntuman. Puhelimessa on käytetty ylellistä mattapintaista metallia, värivaihtoehtoina ovat pronssi ja tyylikäs musta. Muotoilu on harkittua millimetrin tarkkuudella, jotta puhelimesta saa mukavan otteen riippumatta siitä, onko se avattuna vai suljettuna.

Huomattavasti suurempi etunäyttö

Vaikuttava etunäyttö on saanut aivan uudet mitat: Se on peräti 6,2-tuumainen, joten tilaa riittää kaikkeen tärkeään, jonka pitää olla kätevästi käytettävissäsi koko ajan. Voit tietenkin aina avata suuremman sisänäytön - ja sisältö siirtyy etunäytöltä päänäytölle minimaalisella viiveellä saumattoman sovelluskäytön ansiosta.

Tuottavampi avattuna

Kun vaatimukset ovat korkealla, vaikuttava 7,6-tuumainen päänäyttö luo aivan uudet, tuottavat käyttömahdollisuudet. Voit pitää useamman ikkunan avoinna samanaikaisesti ja saada enemmän aikaan kerralla. Voit mukauttaa ikkunoiden kokoa vapaasti sen sijaan, että ne olisivat lukittuina ennalta määritellyssä koossa. Älykkäät sisäiset toiminnot luovat uusia mahdollisuuksia sovellusten ja verkkosivujen väliseen yhteispeliin - voit esimerkiksi vetää ja pudottaa sisältöä yhdellä pyyhkäisyliikkeellä. Kun haluat täysin keskittyä johonkin asiaan, näytön suuri tarkkuus ja 120 Hz:n virkistystaajuus tarjoavat parhaat edellytykset elokuvien ja videoiden suoratoistolle, pelaamiselle tai kuvien käsittelylle.

Terävyyttä joka tilanteessa - ainutlaatuista joustavuutta

Koe Flex Mode -tilan vapaus: Kaksi näyttöä ja ainutlaatuinen saranateknologia antavat monipuoliset mahdollisuudet Galaxy Z Fold2:in käyttöön 0-180 asteen kulmassa. Free Stop Hinge -tekniikan ansiosta puhelimen voi taittaa juuri haluamaansa asentoon. Voit aina valita täydellisen kulman riippumatta siitä otatko valokuvia vai istutko videokokouksessa.

Kamera kaikkiin tilanteisiin

Galaxy Z Fold2 sisältää viisi terävää kameraa, jotka on sijoitettu niin, että saat aina upeita kuvia kuvauskulmasta riippumatta. Takana on kolmoiskamera: 12 MP:n pääkamera, 12 MP:n ultralaajakulmakamera ja 12 MP:n telekamera. Kummassakin näytössä on oma etukameransa, jotta voit helposti osallistua videokokouksiin ja ottaa selfieitä riippumatta siitä, onko puhelin avattuna vai suljettuna.

Tee vaikutus kotitoimistosta käsin

Kun teet etätöitä, Galaxy Z Fold2 voidaan liittää Samsung DeXin avulla ulkoiseen näyttöön tai televisioon - täysin langattomasti Miracast-tekniikalla. Siten voit pitää ja hallita esityksiä helposti, tai osallistua videokokouksiin kotoa käsin.

Teroitettua tehoa

Voit tietenkin ylläpitää tuottavaa tempoa koko päivän. Galaxy Z Fold2:n tehokas tupla-akku ja parannettu Snapdragon 865+ -suoritin varmistavat, että vaikuttavaa nopeutta riittää pitkään. Akku oppii tuntemaan käyttötottumuksesi, jotta voit aina hyödyntää tehon parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaihtele työn ja vapaa-ajan välillä

Sujuvuutta arkeen: Galaxy Z Fold2 on luotu helpottamaan elämää kaikilla elämäsi osa-alueilla. Eri tehtävien välillä voi vaihdella sujuvasti parannetun käyttöliittymän ansiosta. Office-paketin tutut ohjelmat, kuten Word ja PowerPoint, ovat käytettävissä Galaxy Z Fold2:in omina versioina. Näin voit työskennellä vieläkin sujuvammin mobiilisti.

Uudet vaikuttavat 5G-nopeudet

Nyt et joudu odottelemaan - 5G on täällä ja antaa mahdollisuuden aivan uusiin nopeuksiin. Voit ladata suurempia tiedostoja, pelata ja suoratoistaa elokuvia ja videoita ilman viiveitä. Uuden sukupolven mobiiliverkko avaa mahdollisuudet uusille elämyksille ja koko ajan yhteyksissä olevaan elämään.

Samsung Care+

Vahingon sattuessa ei tarvitse huolehtia. Galaxy Z Fold2:n ostaessasi saat kokonaisval- taisen Samsung Care+ for Galaxy Z Fold2 -vakuutuksen vuodeksi maksutta. Jos puhelimellesi tapahtuu jotakin, korjaus suoritetaan valtuutetussa huoltoliikkeessä. Huomioithan, että Samsung Care+ for Galaxy Z Fold2 tulee aktivoida 30 päivän kuluessa puhelimen ostohetkestä samsungcareplus. com-sivulla. Mahdollisten vahinkojen yhteydessä omavastuu 130 euroa. Samsung Care+:n vakuutuksenantaja on AWP P&C S.A. - Dutch Branch, nimellä Allianz Global Assistance Europé. Lisätietoja osoitteesta https://www.samsung.com/fi/support/ galaxy-premier-service/.

Pakkauksessa

Galaxy Z Fold2 -mallin pakkaukseen sisältyy seuraavaa: AKG-kuulokkeet (USB-C), laturi (25 W) johtoineen, suomenkieliset käyttöohjeet sekä työkalu SIM-kortin poistamiseen.


Tekniset tiedot

Näytöt

Sisänäyttö: 7,6 tuumaa (1768 x 2208), HID, Dynamic AMOLED, 120 Hz

Etunäyttö: 6,2 tuumaa (816 x 2260) Dynamic AMOLED, 60 Hz

Pääkamerat

12 MP Main F1.8 2PD OIS

12 MP Ultra wide F2.212 MP Tele F2.4

Etukamerat

Sisänäyttö: 10 MP F2.2

Etunäyttö: 10 MP F2.2

Muisti

256 Gt sisäinen tallennustila12 Gt käyttömuisti eli RAM-muisti

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki huippunopealle 5G-yhteydelle

Akku

Tupla-akku 4500 mAh

Liitännät

WiFi 802.11ax(No 6G)/b/g/n/ac MIMO

BT 5.0

USB3.2 Gen1

Fyysinen NanoSIM + eSIM, UWB

Käyttöjärjestelmä

Android 10

Suoritin

Snapdragon 865+ 1x3,1 + 3x2,5 + 4x1,78 GHz

Takuu

Valmistajan myöntämä 24 kuukauden takuu

Arvostelut 0 arvostelua