CONTOUR ROLLERMOUSE MOBILE WL
CONTOUR ROLLERMOUSE MOBILE WL
Contour

CONTOUR ROLLERMOUSE MOBILE WL

Tuotetunniste RM-MOBILE

RollerMouse mobile on uusi ergonominen hiiri matkakäyttöön.

269,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

RollerMouse mobile on uusi ergonominen hiiri matkakäyttöön. Se on kompakti versio Contourin suositusta keskitetystä hiirestä, jota käytettäessä kädet saavat olla luonnollisessa ja rennossa asennossa suoraan käyttäjän edessä. Ohjaustangon ansiosta työskentelyasento vaihtuu automaattisesti, sillä se mahdollistaa molempien käsien käytön. Näin voidaan välttää mikroliikkeet, joita tehdään käytettäessä yhden käden hiirtä ja kannettavan tietokoneen kosketuslevyä ja jotka lisäävät hiirikäden riskiä. Oletpa sitten kotitoimistossa työskentelevä, matkustava konsultti, opiskelija tai työskentelet toimistossa, jossa ei ole omia työpisteitä, RollerMouse voi ehkäistä ja lievittää kehon jännityksiä ja kipuja.

Pienempi koko – samat toiminnot

Vaikka RollerMouse mobile on paljon pienempi kuin Contourin aiemmat mallit, sen toiminnallisuudesta ei ole tingitty. RollerMouse mobilessa on leveä ohjaustanko, joka on erittäin tarkka ja varustettu kahdella tunnistimella. Pienemmästä koostaan huolimatta ohjaustanko tarjoaa samat toiminnot kuin muissakin RollerMouse-malleissa.

Kivutonta työskentelyä matkoilla

Koska RollerMouse mobile on pieni, kompakti ja langaton, se on helppo ottaa mukaan matkalle, jolloin työskentely onnistuu ilman kipuja ja jännityksiä missä tahansa. Kotelo on helppo kääriä hiiriohjaimen ympärille, jolloin se suojaa ohjainta laukussa ja vie mahdollisimman vähän tilaa.

Muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaisesti

RollerMouse mobilessa on viisi ohjelmoitavaa painiketta, joihin voi valita useimmin käytetyt toiminnot. Jos käytät usein kopioi/liitä-toimintoa, helpottuu työsi jatkossa huomattavasti.

Huippuluokan tarkkuutta

RollerMouse mobilessa on useita DPI-tasoja, jotka määrittävät kohdistimen nopeuden ja tarkkuuden. Hiiriohjaimen tarkkuus voidaan säätää 3 000 DPI:hin saakka. Tällä korkeimmalla tasolla kohdistin liikkuu nopeimmin, mikä tehostaa työntekoa ja parantaa tarkkuutta. Työn iloa!

Arvostelut 0 arvostelua