CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth UK-layout
CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth UK-layout CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth UK-layout CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth UK-layout CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth UK-layout CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth UK-layout CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth UK-layout
CMD

CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth UK-layout

Tuotetunniste cmd_fbt

Kätevä monitoiminäppäimistö Windows, Android ja IOS käyttöjärjestelmille. Englanninkielinen näppäimistöasettelu

49,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 10 - 14 työpäivää

CMD Mini Bluetooth taittuva näppäimistö + touchpad, Bluetooth, 

toimii Windows, Android ja IOS ympäristössä

UK layout

Bluetooth 3.0 -yhteys: langattomassa kokoontaitettavassa näppäimistössä on Bluetooth 3.0 -yhteys, joka mahdollistaa nopean yhteyden ja voi muodostaa yhteyden uudelleen. Etäisyys on jopa 15 metriä. Hyvin yksinkertaisella toiminnollaan näppäimistö tekee työstäsi helpompaa ja mielenkiintoisempaa. Bluetooth-siru on yhteensopiva 3 järjestelmän kanssa. Vain yhdellä painikkeella voit vaihtaa järjestelmää. Sekä tietokoneella että älypuhelimella se on erittäin vakaa ja nopea.

Kosketuslevytoiminto: monitoimisessa taitettavassa näppäimistössä on sisäänrakennettu kosketuslevy. Suurella tarkkuudella se on erittäin herkkä, jonka avulla voit korvata perinteisen näppäimistön. Näppäimistö on hiljainen ja siinä on ergonominen näppäimistöasettelu. Sitä on erittäin helppo käyttää ja se tarjoaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. (Huomaa: Kosketuslevytoiminto ei ole yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on iOS-järjestelmä)

USB-lataus: sisäänrakennetulla 140 mAh: n litiumakulla, näppäimistössä on USB-latausportti. Täyteen lataaminen kestää vain 2 tuntia, sitten näppäimistö voi toimia 15-30 päivää. Kun sitä ei käytetä 10 minuuttiin, se siirtyy automaattisesti lepotilaan, mikä säästää energiaa. Tämä USB-lataustoiminnolla varustettu langaton näppäimistö yhdistyy täydellisesti tekniikan etuihin, joiden avulla voit säästää enemmän virtaa ja aikaa.

【【3 in 1 taitettava malli】 Tässä näppäimistössä on erittäin ohut kolminkertainen muotoilu. Kotelo on valmistettu alumiiniseoksesta, joka on erittäin jäykkä, kevyt, ohut ja iskunkestävä. Taittamisen jälkeen näppäimistö on vain 15 x 9,8 x 1,2 cm ja voit laittaa sen laukkuun milloin tahansa. Näppäimistö on yhteensopiva myös useiden älypuhelimien ja tablettien kanssa, sinun tarvitsee vain kytkeä päälle Bluetooth-yhteys. Se on ihanteellinen valinta liikematkoille.


Arvostelut 0 arvostelua