ProgeCAD Pro päivitys
ProgeCAD Pro päivitys
Progecad

ProgeCAD Pro päivitys

Tuotetunniste progecad_paivitys

Monipuolinen CAD Suunnitteluohjelmisto - päivitys vanhasta versiosta

234,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ei vuosimaksua! - Tehokas ja edullinen vaihtoehto AutoCAD LT käyttöön - uusi versio  

ProgeCAD Pro 2021 päivityslisenssi progeCAD Pro 2019:sta ja sitä vanhempiin progeCAD pro lisensseihin. Tällä lisenssillä voi päivittää myös mistä tahansa muusta CAD-ohjelmistosta progeCAD 2020 Pro:n. Vanhasta lisenssistä pitää toimittaa sarjanumero tms.

Progesoft progeCAD on monipuolinen ja edullinen AutoCAD yhteensopiva ohjelmisto 2D/3D-suunnitteluun. Kun haluat AutoCAD yhteensopivan CAD-ohjelmiston edullisesti, niin tässä on todellinen vaihtoehto. Progesoft progeCAD ohjelmassa on monia mielenkiintoisia työkaluja, mitä ei monesta muusta CAD-ohjelmistosta löydy, ei ainakaan tällä hinnalla. Progesoft progeCAD Pro toimii Windows 10 käyttöjärjestelmässä.

Lataa ja kokeile ennen hankintaa 30 päivän demolla:

https://www.progesoft.com/products/progecad-professional/download

DWG tuki
Windows® XP, Windows® Vista, Windows 7®, Windows 8®, Windows 8.1® or Windows 10®

ProgeCAD tukee kaikkia tärkeitä AutoCAD® tiedosto tyyppejä, mukaanlukien AutoCAD® piirrustukset (2.5:stä 2021:aan). AutoCAD® menut (.MNU), AutoCAD® komentosarja (.SCR), AutoCAD® AutoLISP rutiinit (.LSP), AutoCAD® Drawing Exchange Format (DXF), AutoCAD® ADS yhteensopivat ohjelmat (SDS, Solutions Development System), Windows TrueType ja AutoCAD® SHP/SHX fontit, AutoCAD® diagrammi taulukot (.CTB), AutoCAD® Hatch Patterms AutoCAD® palat, AutoCAD® Linetypes jne.

Arvostelut 0 arvostelua