ADOBE CC FOR TEAMS ILLUSTRATOR - 1 vuosi
ADOBE CC FOR TEAMS ILLUSTRATOR - 1 vuosi ADOBE CC FOR TEAMS ILLUSTRATOR - 1 vuosi
Adobe

ADOBE CC FOR TEAMS ILLUSTRATOR - 1 vuosi

Tuotetunniste ad_illustrator_1v

Adobe Illustrator on vektoripohjainen grafiikkaohjelmisto, jonka avulla kuvan voi pienentää mobiilinäytöille ja suurentaa mainostaulujen kokoiseksi.

495,00 €
Sisältää alv. 24 %

Illustrator on kaikkialla ympärilläsi.

Voit luoda kaikkea verkko- ja mobiiligrafiikasta logoihin, kuvakkeisiin, kirjan kuvituksiin, tuotepakkauksiin ja ulkomainoksiin alan standardiksi vakiintuneen vektorigrafiikkaohjelmiston avulla. Koe nyt Illustratorin vapaus ja joustavuus tietokoneella ja iPadilla.


Piirustukset. Logot. Teksti. Kaikki täysin skaalattavia.

Muunna muodot ja värit logoiksi ja kuvakkeiksi. Luo typografiaa, piirrä vapaalla kädellä ja jäljitä sekä väritä grafiikkaa. Illustrator on vektoripohjainen, joten teos säilyy terävänä, vaikka suurennat sen stadionin kokoiseksi.


Luo tietokoneellasi.

Tai vuoren laella.

Luo tietokoneella tai iPadilla, jopa verkon ulkopuolella — tiedostot synkronoidaan pilvipalveluun, joten voit aina jatkaa siitä, mihin jäit.


Mene pidemmälle nopeammin Adobe Sensein avulla

Luo fiksummin Adobe Sensein tekoälyteknologian tehostamien toimintojen avulla. Poimi värejä valokuvasta automaattisesti, lisää ne suunnitelmaasi, jäljitä käsin piirretty luonnos automaattisesti ja muuta se vektorigrafiikaksi sekä paljon muuta.


Enemmän tehoa ja mahdollisuuksia Creative Cloudin avulla.

Työskentele saumattomasti muilla Creative Cloudin sovelluksilla. Tallenna ja hallitse dokumentteja, grafiikkaa, tyylejä ja tekstiä pilvipalvelussa, josta niitä on helppo käyttää. Käytä tuhansia kirjasimia Adobe Fontsista ja Adobe Stock -malleista. Voit myös luoda kauniin portfoliosivuston Adobe Portfolion avulla. 

Arvostelut 0 arvostelua