ADOBE CC FOR TEAMS INDESIGN - 1 vuosi
ADOBE CC FOR TEAMS INDESIGN - 1 vuosi ADOBE CC FOR TEAMS INDESIGN - 1 vuosi
Adobe

ADOBE CC FOR TEAMS INDESIGN - 1 vuosi

Tuotetunniste ad_indesign_1v

Adobe InDesign on alan johtava taittojen ja sivujen suunnitteluohjelmisto painetulle ja digitaaliselle medialle.

495,00 €
Sisältää alv. 24 %

Erottuvat taitot. Vain InDesignilla

Adobe InDesign on alan johtava taittojen ja sivujen suunnitteluohjelmisto painetulle ja digitaaliselle medialle. Luot kauniita grafiikkasuunnitelmia maailman huippukirjasinlähteiden typografian ja Adobe Stockin kuvien avulla. Jaat sisältöä ja palautetta nopeasti PDF:n avulla. Hallitset tuotantoa kätevästi Adobe Experience Managerin avulla. InDesignissa on kaikki tarvittava kirjojen, digitaalisten aikakauslehtien, eBook-kirjojen, julisteiden, vuorovaikutteisten PDF-tiedostojen ja vastaavien luontiin ja julkaisuun.


20 vuotta innovaatiota

Kun InDesign julkistettiin vuonna 1999, julkaisutoiminta siirtyi uuteen aikakauteen. Sovellus siirsi suunnittelua eteenpäin tukemalla OpenType-kirjasimia, läpinäkyvyysominaisuuksia ja pilvipohjaista yhteistyötä — ja miljoonat jatkavat hämmästyttävien asioiden tekemistä InDesignin avulla.


Digitaaliset julkaisut. Loistavat vuorovaikutukset.

Luot digitaalisia aikakauslehtiä, eBooks-kirjoja ja vuorovaikutteisia online-dokumentteja, jotka houkuttelevat ihmisiä audiolla, videolla, diaesityksillä ja animaatioilla. InDesign helpottaa suunnitteluelementtien hallintaa ja immersiivisten kokemusten nopeaa toimitusta mihin tahansa muotoon.


Pidä työryhmäsi samalla sivulla.

Suunnittele nopeammin työkaluilla, jotka on suunniteltu ryhmätöille. Tee muutoksia nopeasti kappale-, merkki- tai objektityyleillä. Yksinkertaista tarkistuksia jakamalla suunnitelmat verkossa tai PDF-tiedoistoina palautetta varten. Koska sovellus yhdistyy Adobe Creative Cloudiin ja Experience Manageriin, voit jakaa sisältöä, kirjasimia ja grafiikkaa projekteissasi.


Tee vaikutus painotuotteilla.

Voit suunnitella kaikkea kirjelomakkeista, lehtisistä ja julisteista esitteisiin, vuosikertomuksiin, aikakauslehtiin ja kirjoihin. Ammattimaisilla taitto- ja ladontatyökaluilla voit laatia monipalstaisia sivuja, joilla on tyylikästä typografiaa ja monipuolista grafiikkaa, kuvia ja taulukoita.

Arvostelut 0 arvostelua