ADOBE CC FOR TEAMS LIGHTROOM - 1 vuosi
ADOBE CC FOR TEAMS LIGHTROOM - 1 vuosi ADOBE CC FOR TEAMS LIGHTROOM - 1 vuosi
Adobe

ADOBE CC FOR TEAMS LIGHTROOM - 1 vuosi

Tuotetunniste ad_lightroom_1v

Lightroom on pilvipohjainen palvelu, jonka avulla saat kaiken tarvittavan valokuvien luontiin, muokkaukseen, järjestelyyn, tallennukseen ja jakoon.

495,00 €
Sisältää alv. 24 %

Työpöydän ääressä tai liikkeellä ollessasi

Lightroom on pilvipohjainen palvelu, jonka avulla saat kaiken tarvittavan valokuvien luontiin, muokkaukseen, järjestelyyn, tallennukseen ja jakoon millä tahansa laitteella.


Muokkaus missä tahansa

Voit luoda juuri haluamasi näköisiä valokuvia helppokäyttöisillä työkaluilla, kuten liukusäätimillä ja esiasetuksilla. Aloita mobiililaitteella, verkossa tai tietokoneella — muokkauksia sovelletaan kaikkialle. 20 gigatavua, 1 teratavu tai suurempi pilvitallennustila varmistaa, että voit käyttää kirjastoa, missä sitten oletkin.


Esimääritykset ammattilaisilta

Käytä erilaisia premium-esimäärityksiä, joita ammattivalokuvaajat ovat luoneet suoraan Lightroom-tilauksella. Käytä tyylejä vintagesta futuristiseen sekä muotokuvaesimäärityksiä mille tahansa ihon sävylle — kaikki yhdellä napautuksella.


Selkeät säädöt

Paranna kuvien laatua tekoälyn tehostamalla ylivoimaisella resoluutiolla, jonka avulla voit nelinkertaistaa valokuvan pikselikoon samalla, kun säilytät selkeyden ja kaikki tärkeät yksityiskohdat.


Älykkäämpi järjestely

Haetko kuvia serkustasi tai suosikkimatkoistasi veden ääreen? Adobe Sensein koneoppimisen avulla tunnistetaan ihmiset ja teemat, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa valokuvien hakemista tai albumien luontia.

Arvostelut 0 arvostelua