Galaxy Tab A7 Lite Wifi - Toimitukset alkaneet
Galaxy Tab A7 Lite Wifi - Toimitukset alkaneet Galaxy Tab A7 Lite Wifi - Toimitukset alkaneet Galaxy Tab A7 Lite Wifi - Toimitukset alkaneet
Samsung

Galaxy Tab A7 Lite Wifi - Toimitukset alkaneet

Tuotetunniste SM-T220NZAAEUB

Tämä kätevä ja pieni tabletti kulkee mukanasi minne menetkin.

179,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 10 kpl

Tämä kätevä ja pieni tabletti kulkee mukanasi minne menetkin. Kestävästä ja tyylikkäästä alumiinista valmistetussa laitteessa on älykkäitä toimintoja, joiden avulla voit nauttia viihteestä missä tahansa – ja käyttö onnistuu vain yhdellä kädellä! Suuren näytön, erinomaisten värien, Dolby Atmos -kaiuttimien ja mahtavan stereoäänen ansiosta voit kokea ja nauttia enemmän. 4G-yhteydellä varustettu LTE-versio lisää joustavuutta tietenkin entisestään, kun tabletti on aina yhteydessä.

Galaxy Tab A7 Lite on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Vaikka siinä onkin suuri näyttö, sitä on helppo käyttää myös vain yhdellä kädellä. Voit mukauttaa pyyhkäisyjä ja helpottaa suosikkisovelluksiesi avaamista. Tabletissa on myös 15 watin USB-C-pikalataus. Sisäistä muistia on 32 gigatavua, ja tallennustilaa voi laajentaa jopa 1 teratavun ulkoisella SD-kortilla (myydään erikseen).


  • Pieni ja kätevä, helppo käyttää vain yhdellä kädellä
  • Kestävä alumiinikotelo
  • Saatavilla myös 4G-versio
  • 32 Gt muistia, tallennustilaa voi lisätä SD-kortilla
  • Samsung Kids – luova Samsung Galaxy -toiminto, joka kutsuu leikkimään ja oppimaan

Tuotekoodi: SM-T220NZAAEUB

Arvostelut 0 arvostelua