Nexetic Shield Backup - Office 365 - kk-maksu
Nexetic Shield Backup - Office 365 - kk-maksu Nexetic Shield Backup - Office 365 - kk-maksu Nexetic Shield Backup - Office 365 - kk-maksu
Nexetic

Nexetic Shield Backup - Office 365 - kk-maksu

Tuotetunniste nexetic_o365

Suojaa yrityksesi kriittiset tiedot Office 365:ssa. Käyttäjäkohtainen kuukausilisenssi.

7,43 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 1 työpäivää
Shield Backup Office 365 tarjoaa automaattisen varmuuskopioinnin yrityksesi kriittiselle datalle. Välitön tiedon palautus, GDPR -yhteensopivuus, turva käyttäjän virheitä sekä haittaohjelmia vastaan. 


Miksi tietojen turvaaminen on tärkeää


Ei omaa varmistusta

Microsoft Office 365 ei tarjoa omaa varmistusta, ainoastaan roskakorin ja versiohistorian rajoitetulta ajalta. Tämä voi aiheuttaa turvallisuusriskejä.

Ransomware

Kiristyshaittaohjelmien kohteeksi voivat joutua kaikki pilvipalveluissa olevat tiedostosi. Tiedostonjakopalvelut pahentavat tilannetta entisestään.

Palvelukatkokset

Kun Office 365:ssa on teknisiä ongelmia, voit kirjautua Nexeticin portaaliin ja päästä heti käsiksi tiedostoihisi.

Loppukäyttäjän tekemät virheet

Melkein 60% tietojen katoamisista pilvipalveluissa johtuu käyttäjän virheistä. Käyttäjä voi poistaa tiedostoja vahingossa tai tehdä jaettuihin tiedostoihin ei-toivottuja muutoksia, mistä voi aiheutua paljon haittaa.

GDPR

Tiedot on varmuuskopioitu ja ne säilytetään EU:n alueella. Voit palauttaa tiedot nopeasti ja luotettavasti. 

Sähköpostien arkistointi

Haittaohjelmien tekemä tietojen tuhoaminen on yleinen ongelma. Koska hyvänsä voi myös tulla tarve palauttaa vanha sähköpostiviesti oikeudellisista syistä.


Helppo käyttöönotto

Helppo aloitus

Sinun ei tarvitse asentaa tietokoneellesi mitään. Voit laittaa varmistukset päälle kaikille yrityksen käyttäjille ja kaikille Office 365-palveluille vain yhdellä klikkauksella.

Kaikki tietosi ovat turvassa 24/7

Varmistus tehään täysin automaattisesti Office 365:n pilvestä Nexeticin pilveen.

Huoleton varmistus - Varmistus tehdään automaattisesti kaksi kertaa päivässä. Tietosi ovat aina turvassa, ajasta ja paikasta riippumatta.


Nopea tietojen haku ja palautus

Palautua tietokoneellesi. Palauta takaisin pilveen. - Voit palauttaa tiedot työasemallesi tai takaisin Office 365:een.

Palaa ajassa taaksepäin - Pääset myös käsiksi aikaisempiin versioihin tiedostoistasi. Myös poistamasi sähköpostit ja tiedostot säilyvät varmuuskopioissa.

Huoletonta varmistusta

Kaikki käyttäjät yhdessä näkymässä - Näet kaikki yrityksesi Office 365-käyttäjät Shieldin Backup -hallintaportaalissa. Voit valvoa varmistusten tilaa ja lisätä uusia käyttäjiä varmistuksen piiriin.

Palautusportaali - Kirjaudut sisään omilla Office 365-tunnuksillasi. Myös käyttöoikeudet luetaan suoraan Office 365:sta. Palautusportaalin kautta käyttäjät voivat myös itse palautta tietoja.
Tuotekoodi: nexetic_o365

Arvostelut 0 arvostelua