SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G (64GB) BLACK
SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G (64GB) BLACK SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G (64GB) BLACK SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G (64GB) BLACK SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G (64GB) BLACK
Samsung

SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 5G (64GB) BLACK

Tuotetunniste SM-T736BZKAEUB

5G yhteys - Suuri 12.4" näyttö ja S Pen lisäävät luovaa vapautta ja käytännön mahdollisuuksia

699,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Isolla 12.4" näytöllä ja 5G:llä varustettu huipputabletti järkevään hintaan

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G - yksinkertaista kauneutta. Nauti Galaxy Tab S7 FE 5G:n tyylistä. Sen ohut ja kevyt muotoilu, sekä takana oleva minimaalinen kameraosa varmistavat, että tablettia on mukava käsitellä. Valittavana on kaksi ikonista värivaihtoehtoa: Mystic Black ja Mystic Pink.

Koe eloisat värit reilun kokoisella 12,4 tuuman näytöllä. Yksityiskohdat näkyvät terävinä ja elokuvaelämyksistä tulee vieläkin vaikuttavampia upealla AKG-äänentoistolla. Kaksi kaiutinta ja Dolby Atmos -tekniikka luovat laajaa ja syvää surround-ääntä, johon voit uppoutua.

Galaxy Tab S7 FE 5G -mallissa on tehokas Snapdragon 750G -piirisarja, jonka ansiosta sekä suoratoisto että pelaaminen onnistuvat sujuvasti. Voit tehdä useampia asioita kerralla ja käynnistää jopa kolme sovellusta samanaikaisesti. Voit pitää kaikki tärkeät tiedostosi aina mukana, sillä tallennustilaa voidaan lisätä jopa 1 teratavuun microSD-kortilla.

5G-yhteys muuttaa sekä pelaamien että työnteon. Latausnopeudet ovat uskomattomia ja pelaaminen sujuu alhaisella viiveellä. Pysy askeleen edellä uuden sukupolven mobiilidataverkossa. Koe uudet tavat jakaa ja kokea sisältöä.

Kuluu tuntikausia, ennen kuin tehokas 10 090 mAh:n akku vaatii latausta. Lataus riittää jopa 13 tunniksi videoiden katseluun, joten voit pitää kunnon sarjamaratonin. Sitä paitsi akun saa ladattua täyteen jo 90 minuutissa 45 W:n superpikalatauksella.

Kun olet videokokouksessa, voit kääntää tabletin vaakasuuntaan, niin kamera huolehtii, että olet näytön keskellä. Puhuessasi äänesi kuuluu selkeänä, sillä tabletin näytön ympärille on sijoitettu kolme mikrofonia.

Minimaalinen viive ja pehmeä kärki varmistavat, että S Pen antaa luonnolliselta tuntuvan kirjoituskokemuksen. Käsin kirjoittamasi teksti voidaan muuntaa muokattavaksi tekstiksi reaaliajassa – ja voit tehdä tekstiin muutoksia yksinkertaisilla eleillä. Kun olet valmis, voit säilyttää kynää tabletin magneettisella reunalla. S Pen ei vaadi latausta.

Kirjoittamasi muuttuu heti helposti käsiteltäväksi tekstiksi. Voit kirjoittaa Samsung Notesin hakukenttään tai otsikkokenttään S Pen -kynällä ja muuntaa sitten muistiinpanosi yhdellä painalluksella tekstiksi.

Kun teet muistiinpanoja, sovellus suosittelee automaattisesti otsikkoa analysoimalla sisällön. Lisäksi se ehdottaa hashtag-tunnisteita, jotta muistiinpanosi pysyisivät hyvässä järjestyksessä.

PENUP-sovellus on sosiaalinen verkosto kaikille piirtämisestä kiinnostuneille, jotka tahtovat luoda kontakteja muiden luovien tyyppien kanssa.

Käytä S Pen -kynää ja Clip Studio Paint -sovellusta taiteellisten visioittesi toteuttamiseen. Kuvita ja luo sarjakuvia storyboarding-toiminnolla. Piirrä musteella ja muilla työkaluilla. Sovellus on ilmainen 6 kuukauden ajan. Luo taidetta ammattilaisten tapaan.

Aloita suunnittelu tuhansista mukautettavista malleista. Voit luoda kaikkea markkinointimateriaalista esitelmiin ja sosiaalisen median postauksiin. Kaikki samassa paikassa. Haluatko viedä luomuksesi uudelle tasolle? Kokeile Canva Pro -sovellusta ja luo hyvännäköistä sisältöä aikaa säästävillä työkaluilla.

Noteshelf antaa useita vaihtoehtoja muistiinpanojen tekoon. Riippumatta siitä käytätkö mieluummin S Pen -kynää vai näppäimistöä, voit tehdä muistiinpanoja nopeasti ja luonnollisesti. Noteshelf Club antaa käyttöösi satoja erilaisia muistikirjan kansia ja paperimalleja ilman jäsenyyttä.

Samsung DeX tarjoaa kätevän tavan käyttää sovelluksia ja tiedostoja. Voit avata haluamasi helposti yksinkertaistetusta tehtäväpalkista. Sovellusten järjestys synkronoidaan sovellusnäytön kanssa, jotta löydät nopeasti hakemasi. Kun Samsung Dexin kanssa on käytössä Samsung Keybord Cover, kaikki sujuu vieläkin tehokkaammin.

Käytä useampaa näyttöä Galaxy Tab S7 FE 5G:llä. App Pair antaa mahdollisuuden käynnistää jopa kolme sovellusta samanaikaisesti. Tee vain asetukset Edge-paneelissa. Voit mukauttaa sovellukset omiin tarpeisiisi – tai avata myös useamman version samasta sovelluksesta.

Synkronoi Galaxy Tab S7 FE 5G muiden laitteiden kanssa ja nauti saumattomasta Galaxy-kokemuksesta. Voit siirtää verkkosivuja kahden laitteen välillä tai kopioida tekstin tabletilta puhelimelle. Jos puhelin soi katsellessasi elokuvaa, Galaxy Buds luo automaattisen yhteyden puhelimeen ja palaa sitten tabletilla olevaan elokuvaan, kun puhelu päättyy.

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 12,4” WQXGA TFT (2560 x 1600)
 • Suoritin: Oktaydin, 2.2 GHz, 1.8 GHz
 • Muisti: 4 Gt
 • Tallennustila: 64 Gt, microSD-korttipaikka (jopa 1 Tt asti)
 • Kamera: 8 MP pääkamera automaattitarkennuksella, 5 MP etukamera, FHD @ 30 fps tallennus
 • Liitännät: USB 3.2 Gen 1 (Type C)
 • Ääni: kaksi kaiutinta, AKG-äänentoisto, Dolby Atmos -tekniikka
 • Video: tallennus UHD 4K (3840 x 2160) @ 30fps, toisto UHD 4K (3840 x 2160) @ 30fps
 • Anturit: kiihtyvyysanturi, gyrometri, geomagneettinen anturi, Hall-anturi, valoanturi
 • Yhteydet: Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac), Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, 5G
 • GPS: GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
 • Mitat: 185 x 284,8 x 6,3 mm
 • Paino: 608 g
 • Akku: 10 090 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 11


Tuotekoodi: SM-T736BZKAEUB  

Arvostelut 0 arvostelua