AUSDOM AW651 videokamera
AUSDOM AW651 videokamera AUSDOM AW651 videokamera AUSDOM AW651 videokamera
Ausdom

AUSDOM AW651 videokamera

Tuotetunniste aws651

HDR-yhteensopiva 2K UHD -kamera säädettävällä objektiivilla ja sisäänrakennetulla linssinsuojalla.

99,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 9 kpl

HDR-yhteensopiva ja tukee QHD 2K -resoluutiota

QHD 2K (2592x1944 ) -kamera, jossa on 5 megapikselin objektiivi HDR-tuella, joka laajentaa merkittävästi kontrastia ja värivalikoimaa. Kuvan vaaleat osat voivat muuttua paljon kirkkaammiksi, jolloin kuvassa on enemmän "syvyyttä". Tarjoaa myös täyden valikoiman videon laatua kirkkaissa väreissä.

Laajakulmaobjektiivi säädettävällä näkökentällä

Laajakulmaobjektiivi, jossa on kaksi näkökenttävaihtoehtoa, joiden avulla voit säätää näkökenttää 75 ° - 60 °. Löydät oikean määrän visuaalista tilaa, jota tarvitset esitystapaasi osoittamaan.

Automaattinen tarkennus ja 1080p 60 kuvaa sekunnissa

Kamera tukee enintään 60 kuvaa sekunnissa 1080p -tarkkuudella. Voit mutta resoluution 2K:ksi, mutta tällöin saat vain 30 kuvaa sekunnissa.

Sisäänrakennetut mikrofonit, joissa on kaksinkertainen kohinanvaimennus

Sisäänrakennetut mikrofonit, joissa on kaksisuuntainen melunvaimennus, suodattavat pois vähintään 85% piiri- ja taustamelusta. Täydellinen videopuheluihin, streamaamiseen ja etätyöskentelyyn.

USB -verkkokamera, jossa on liukusäädin ja kolmijalka

Kamerassa on integroitu liukusäädin,jolla voit hallita videosi näyttämistä milloin tahansa ja suojata tehokkaasti yksityisyyttäsi. Liu'uta USB -kameran kansi auki sormella, kun tarvitset sitä, ja sulje se, kun et tarvitse sitä.

Arvostelut 0 arvostelua