HUAWEI WATCH 3 LTE SILVER WITH BROWN LEATHER STRAP
HUAWEI WATCH 3 LTE SILVER WITH BROWN LEATHER STRAP HUAWEI WATCH 3 LTE SILVER WITH BROWN LEATHER STRAP
Huawei

HUAWEI WATCH 3 LTE SILVER WITH BROWN LEATHER STRAP

Tuotetunniste 55026819

HUAWEI WATCH 3 -älykello on varustettu 1,43” AMOLED-näytöllä ja siinä on 4G eSIM-palvelu

399,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

HUAWEI WATCH 3 -älykello on varustettu 1,43” AMOLED-näytöllä ja siinä on 4G eSIM-palvelu, jonka aktivoimalla voit soittaa puheluja suoraan älykellosta. Sen 3D-näyttö reagoi herkästi kosketukseen. Pyyhkäisemällä oikealle aloitusnäytössä voit avata Huawei Assistantin ja käyttää räätälöityjä SmartCare-ilmoituksiasi. Älykellossa on 30 esiasennettua trendikästä kellotaulua, joista monet ovat animoituja. Uuden älykellon akun käyttöaika on ylivoimainen: älykkäässä akkutilassa virtaa riittää jopa kolme päivää ja ultravirransäästötilassa jopa 14 päivää. Treenaamista varten käytössäsi on yli 100 harjoittelutilaa, ja laite tarjoaa myös GNSS-sijainnin, jotta voit seurata ulkoilureittiäsi.


  • Pyöristetty pinta ja kauniisti kaartuva 3D-näyttö luovat klassisen ilmeen, ja upea 1,43 tuuman AMOLED-näyttö vie älykellon designin uudelle tasolle.
  • Ohjaa HUAWEI WATCH 3 -älykelloa erittäin herkällä kosketusnäytöllä. Täysin uudenlainen, pyöritettävä 3D-sivupainike tunnistaa eri painallusvoimakkuudetja vastaa käyttöön värinällä, joten kello on sekä mukava pitää että helppo käyttää. HUAWEI WATCH 3 -älykellossa on 30 trendikästä esiasennettua kellotaulua, mukaan lukien animoidut kellotaulut, jotka elävöittävät näyttöä. Lisäksi voit valita yli 1 000 mallista, jotka ovat saatavilla HUAWEI Watch Face Storesta.
  • HUAWEI WATCH 3 on varustettu innovatiivisella kaksoispiirisarjalla, joka yhdistää erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän akunkeston. Energiatehokkaan piirisarjan ansiosta nautit kolmen päivän käytöstä älykkäässä tilassa ja jopa 14 päivän akunkestosta ultravirransäästötilassa.
  • Pyyhkäise oikealle aloitusnäytöstä avataksesi HUAWEI Assistantin ja käyttääksesi ilmoituksiasi. Tarkista käynnissä olevat tehtävät, mukaan lukien liikunta, puhelu, musiikki, stopWatch ja paljon muuta.
  • Mukana on 19 ammattitilaa sisä-ja ulkourheiluun ja 85 mukautettua tilaa. Älykello tunnistaa myös kuusi yleisintä harjoittelutyyppiä automaattisesti. Löydä kaikki terveystiedot puhelimesi HUAWEI Health -sovelluksesta, ja nauti upeista ulkoilureiteistä GNSS-järjestelmän avulla.


Tuotekoodi: 55026819

Arvostelut 0 arvostelua