SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE LTE (32GB), Hopea
SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE LTE (32GB), Hopea SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE LTE (32GB), Hopea SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE LTE (32GB), Hopea SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE LTE (32GB), Hopea
Samsung

SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE LTE (32GB), Hopea

Tuotetunniste SM-T225NZSAEUB

Kestävästä ja tyylikkäästä alumiinista valmistetussa laitteessa on älykkäitä toimintoja, joiden avulla voit nauttia viihteestä missä tahansa.

209,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Tämä kätevä ja pieni tabletti kulkee mukanasi minne menetkin. Kestävästä ja tyylikkäästä alumiinista valmistetussa laitteessa on älykkäitä toimintoja, joiden avulla voit nauttia viihteestä missä tahansa – ja käyttö onnistuu vain yhdellä kädellä! Suuren näytön, erinomaisten värien, Dolby Atmos -kaiuttimien ja mahtavan stereoäänen ansiosta voit kokea ja nauttia enemmän. 4G-yhteydellä varustettu LTE-versio lisää joustavuutta tietenkin entisestään, kun tabletti on aina yhteydessä.

Galaxy Tab A7 Lite on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Vaikka siinä onkin suuri näyttö, sitä on helppo käyttää myös vain yhdellä kädellä. Voit mukauttaa pyyhkäisyjä ja helpottaa suosikkisovelluksiesi avaamista. Tabletissa on myös 15 watin USB-C-pikalataus. Sisäistä muistia on 32 gigatavua, ja tallennustilaa voi laajentaa jopa 1 teratavun ulkoisella SD-kortilla (myydään erikseen).


  • Pieni ja kätevä, helppo käyttää vain yhdellä kädellä. 8.7"-näyttö,1340x800 resoluutiolla.
  • Kestävä alumiinikotelo
  • Saatavilla myös 4G-versio
  • 32 Gt muistia, tallennustilaa voi lisätä SD-kortilla
  • Samsung Kids – luova Samsung Galaxy -toiminto, joka kutsuu leikkimään ja oppimaan
Arvostelut 0 arvostelua