JLAB AUDIO GO WORK LANGATON STEREO BLUETOOTH HEADSET
JLAB AUDIO GO WORK LANGATON STEREO BLUETOOTH HEADSET JLAB AUDIO GO WORK LANGATON STEREO BLUETOOTH HEADSET JLAB AUDIO GO WORK LANGATON STEREO BLUETOOTH HEADSET
CMD

JLAB AUDIO GO WORK LANGATON STEREO BLUETOOTH HEADSET

Tuotetunniste jgw

Jopa 45h akunkesto - mukavat korvilla - Laadukas kaksoismikrofoni - Kätevät pikapainikkeet

79,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

JLab Go Work on langaton Bluetooth-headset, joka on täydellinen niin etätyöskentelyyn kuin toimistolle. Pitkä, jopa 45 tunnin akunkesto ja mukavat Cloud Foam -korvakupit takaavat huolettoman ja miellyttävän käyttökokemuksen!

Virtaa koko viikoksi

JLab Go Work -headsetissä riittää virtaa täydeksi työviikoksi. Yhdellä latauksella saat jopa 45+ tuntia käyttöaikaa, joten voit työskennellä langattomasti koko viikon. Akku latautuu täyteen noin kahdessa tunnissa.

Laadukas kaksoismikrofoni

C3 Calling -tekniikka hyödyntää kahta mikrofonia. Toinen poimii sinun äänesi ja toinen eliminoi ympäristön tuottamia ääniä, jotta äänesi toistuu vastaanottajalle puhtaasti ja kirkkaasti. Mikrofoni on käännettävissä pystyyn pois edestäsi, kun et tarvitse sitä. Mikrofonin päässä on hyödyllinen merkkivalo, joka palaa kun mikrofoni on mykistettynä.

Kätevät pikapainikkeet

Headsetin toisessa korvakupissa on kätevät painikkeet, joilla voit keskeyttää ja jatkaa toistoa, vastata tai hylätä puheluita, säätää äänenvoimakkuutta, mykistää mikrofonin ja valita taajuuskorjaimen asetukset työskentely- ja musiikkimoodien väliltä.

Helppo Bluetooth-yhteys

Bluetoothilla saat helposti liitettyä kuulokemikrofonin PC:hen, Maciin tai vaikkapa puhelimeesi. Bluetooth Multipoint -tekniikan ansiosta voit yhdistää sen kahteen laitteeseen samanaikaisesti ja vaihdella toistavien laitteiden välillä ilman asetuksiin koskemista. Pakkauksen mukana tulee USB-C – 3,5 mm -kaapeli, joten voit tarvittaessa liittää headsetin myös langallisesti.

Tekniset tiedot

  • 40mm Dynamic, Neodymium Magnet, 20 – 20 000 Hz, 32 O
  • Mikrofoni: 4015 MEMS
  • Akku: 500 mAh, 45+ tuntia, 2 tunnin latausaika
  • Bluetooth 5, 9 metrin kantama
  • Paino 170g

MYYNTIPAKKAUS SISÄLTÄÄ
GO Workin langattomat nappikuulokkeet, C-tyypin latauskaapeli, Type-C - 3.5 mm AUX-kaapeli langalliseen käyttöön, JLabin kahden vuoden takuu.

 Tuotekoodi: jgw

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet