CMD Iskunkestävä Suojakotelo Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7
CMD Iskunkestävä Suojakotelo Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 CMD Iskunkestävä Suojakotelo Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 CMD Iskunkestävä Suojakotelo Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7
CMD

CMD Iskunkestävä Suojakotelo Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" (2021)

Tuotetunniste cmd_a7lite_rug

Erittäin kestävä suojakotelo jossa myös näyttö suojattu

62,00 €
Sisältää alv. 24 %

Erittäin kestävä suojakotelo jossa myös näyttö suojattu 

Suunniteltu Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" 2021 mallille, ei sovellu muihin malleihin.

Kestävä suoja: 3-kerroksinen iskunkestävä ja kestävä tablettikotelo yhdessä 1-kerroksisen pehmeän silikonin ja 2-kerroksisen kovan polykarbonaattikehyksen ja takaosan kanssa tarjoaa täydellisen suojan tabletillesi tahattomilta pudotuksilta, naarmuilta, kolhuilta ja pölyltä.

Sisäänrakennettu näytönsuoja edessä estää naarmuuntumisen vaarantamatta herkkyyttä tai näkyvyyttä. Täysin lapsiturvallinen tuote tabletillesi.
Pyörivä rengaskahva: 360 asteen monitoiminen pyörivä rengas tarjoaa useita kulmia mukavimpaan näppäimistön syöttöön ja elokuvien katseluun.
Ja se voi myös toimia kahva, kätevä pitää ja kantaa.Irrotettava ja säädettävä olkahihna: Kannettavan olkahihnan ansiosta voit kuljettaa laitettasi mukavasti työskennellessäsi, matkoilla tai ulkona.
Se voidaan kiinnittää mihin tahansa kahteen reikään tietokoneen kannessa, jotta laitetta voidaan kuljettaa pystysuoraan tai vaakasuoraan kuin olkalaukkua.Voit jopa ripustaa sen turvaistuimen pääntuen taakse tai minne haluat. Olkahihnan pituus voidaan säätää sopivaksi aikuisille tai lapsille.
Tarkat katkaisut: Tarkka leikkaus takaa kasvojen tunnistamisen ja sormenjälkien, kaiuttimien ja kaikkien muiden toimintojen käytön. Kotelon tulpat estävät pölyn pääsyn tablettiin.

Arvostelut 0 arvostelua