Konftel C2070-videoneuvottelupaketti
Konftel C2070-videoneuvottelupaketti
Konftel

Konftel C2070-videoneuvottelupaketti

Tuotetunniste C2070

Videoneuvottelupaketti pieniin ja keskisuuriin kokoushuoneisiin 4K UltraHD

739,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Konftel C2070 on täydellinen videopaketti pieniin ja keskisuuriin kokoushuoneisiin. Siinä yhdistyvät 4K-neuvottelukamera Konftel Cam20 ja OmniSound-äänenlaadun takaava Konftel 70 -kaiutinpuhelin. Konftel OCC Hub yhdistää kaiken yhteen kätevään pakettiin, joten kamera, äänilaite ja huoneen näyttö voidaan yhdistää vain yhdellä USB-johdolla videokokoukseen kannettavassa tietokoneessa. 

Vaikuttavaa videolaatua

Konftel Cam20 -USB-neuvottelukameran ansiosta voit aina luottaa siihen, että kuva sinusta ja kollegoistasi näyttää selkeältä ja tasapainoiselta. WDR-tekniikka säätää kuvan automaattisesti eri valaistusolosuhteisiin, myös hankalissa tilanteissa, kuten hämärässä, suorassa auringonvalossa ja kontrastin ollessa suuri. 4K-videotarkkuus tarkoittaa, että käytettävissä on suuri kapasiteetti digitaaliseen zoomaukseen. Jopa kahdeksankertaisella zoomilla kamera pystyy tuottamaan yksityiskohtaisen kuvan. Valitse siis haluamasi rajaus ja anna kameran tehdä loput.


Taatusti sotkeutumaton

Nerokas Konftel OCC -hubi tarjoaa One Cable Connection -yhteyden neuvottelukameraan, kaiutinpuhelimeen ja näyttöön. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että C2070 tukee kokonaisvaltaisesti BYOC-menettelytapaa, jossa käyttäjä voi luoda yhteyden yhteistyöpalveluun millä tahansa USB-yhteydellä varustetulla kannettavalla kokoushuoneessa.

Kuule ero

Neljällä digitaalisella mikrofonilla voidaan luoda keskittyneempi äänielämys ja vähemmän häiritsevä taustaääni. Konftel 70 luo tasapainoisia, luonnollisia ja luonnollisia puheluita vaimentamalla taustahälyä ja poistamalla kaikua, mikä sisältyy Konftelin kehuttuun OmniSound-tekniikkaan. Kuulet hyvin ja äänesi kuuluu kristallinkirkkaana ja yksityiskohtaisena.

Ota kokous mukaasi

Yhteistyötyökaluna käytetystä sovelluksesta tai pilvipalvelusta riippumatta Konftel C2070:n videosarja huolehtii pieniin ja keskisuuriin kokoushuoneisiin sopivista käyttökokemuksista. Ota kokous mukaasi millä tahansa USB-portilla varustetulla kannettavalla, luo yhteys ja anna mennä. Kutsumme sitä nimellä BYOM - Bring Your Own Meeting.

Näin se toimii

Näin Konftel C2070:n eri osat ovat yhteydessä toisiinsa. Kuten jo tiedätkin, nimenomaan Konftel OCC Hubin ansiosta ratkaisun määrittäminen ja käyttö on niin helppoa. Se on USB-liitännän kautta käytettävä Plug-N-Play-laite, joka ei tarvitse ylimääräisiä ajureita, jos tietokoneessa on moderni Windows-käyttöjärjestelmäversio. Voit myös liittää näytön suoraan tietokoneeseen, yleensä HDMI:n kautta, jolloin et tarvitse DisplayLink-ajuria.

Ilmastoneutraalit tuotteet

Konftel on sertifioitu Climate Neutral -standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että kompensoimme kaikki kasvihuonekaasupäästömme ja ryhdymme toimiin päästöjen pienentämiseksi edelleen. Kun valitset Konftel-tuotteen, voit varmistaa hyvän ilmasto-omatunnon samalla, kun tuet organisaation kasvavaa videoyhteistyön tarvetta. Climate Neutral Certified -merkintä osoittaa, että kaikki tuotteemme ovat ilmastoneutraaleja.


Arvostelut 0 arvostelua