SAMSUNG 49
SAMSUNG 49 SAMSUNG 49
Samsung

SAMSUNG 49" 32:9 CURVED (1800R) 5120X1440 VA, 4MS, 120HZ, QLED,HDR 400,HDMIX2/DPX1/USB-C 90W,LAN, HAS, VESA,SPEAKER

Tuotetunniste LS49A950UIUXEN

Huippuluokan 49" Super Ultra-Wide Dual QHD Business Näyttö - USB Type-C 90W ja LAN-liitäntä - QLED-tekniikka - DisplayHDR400

1 365,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Huippuluokan 49" Dual QHD telakkanäyttö - 90W USB-lataus - QLED paneeli - HDR 400


Tuplasti leveyttä näytölle

Dual QHD ja Super Ultra-wide.

Näe pienimmätkin yksityiskohdat. Dual QHD antaa parempaa syvyyttä kaikille yksityiskohdille ja tarjoaa vaikuttavan realistista kuvanlaatua. Super Ultra-wide -näytön 32:9-kuvasuhde ottaa kaiken irti näytön käytettävissä olevasta pinta-alasta. Et tarvitse kahta näyttöä, kun voit hoitaa monta asiaa kerralla yhdellä ja samalla näytöllä.


Elävät täyteläiset värit

QLED-tekniikka

Koe selkeät ja elävät värit. Samsung QLED toistaa laajemman värikirjon ja enemmän värisävyjä kuin perinteiset näytöt. Värit ovat teräviä ja puhtaita, ja ne kattavat 95 % DCI-P3 -väriavaruudesta.


Täyteläisemmät ja hienovaraisemmat värisävyt

DisplayHDR 400

Näet enemmän värisävyjä HDR-tuen ansiosta, sillä näytön tummien ja vaaleiden värisävyjen dynaaminen laajuus on paljon suurempi. Tummat alueet ovat vivahteikkaampia ja vaaleat alueet vieläkin kirkkaampia ja intensiivisempiä. Yksityiskohdat erottuvat terävästi ja katselukokemus on erinomainen.


Parempaa keskittymistä ja mukavuutta

1800R:n kaarevuus

Pysy keskittyneenä ja tuottavana. Kaarevan näytön ansiosta näet sisällön nopealla vilkaisulla. Samalla kaarevuus vähentää silmien rasitusta verrattuna litteisiin näyttöihin. Miellyttävämmän käyttökokemuksen ansiosta käyttäjät voivat keskittyä pidempään vähemmällä rasituksella.


Vähemmän kaapeleita vähemmän siistiin työpaikkaan

USB Type-C ja LAN-liitäntä

Vältä johtosotkut ja pysy aina yhteyksissä. S9-mallissa on Type C USB -liitäntä, jonka kautta kannettavaa tietokonetta voi ladata 90 W:n teholla ja tiedonsiirto sujuu samalla johdolla. Lisäksi näytössä on LAN-liitäntä, jolloin Ethernet-liitäntä voidaan tehdä näytön kautta, jos tietokoneessa ei ole LAN-liitäntää.


Takuu: 3 vuotta


Arvostelut 0 arvostelua