CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta
CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta
CMD

CMD Silent wireless Bluetooth mouse, musta

Tuotetunniste cmd_bt_m

CMD Silent wireless mouse, ergonominen, ladattava, hiljainen

39,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

CMD langaton Bluetooth hiiri, ergonominen, ladattava, hiljainen

Sisäänrakennettu litiumpolymeeriakku, kertalataus riittää jopa 2000 käyttötuntia. Helppo ladata mikro-USB-kaapelilla (noin 2 tuntia täyteen lataukseen). Hiiri siirtyy automaattisesti lepotilaan 3 minuutin käyttämättömyyden jälkeen, joten sinun ei tarvitse huolehtia virran loppumisesta.

Tämä hiiri on tarkempi kuin perinteinen USB-hiiri, ja työskentelyetäisyys on jopa 10 metriä. Voidaan käyttää myös langattomana pelihiirenä, 3 dpi valintaa (1000, 1200, 1600) muuttavat hiiren nopeutta vapaasti.

Erittäin ohut ja ergonominen muotoilu verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Tämä hiiri on kevyempi kuin suurin osa muista. Se voidaan helposti pitää mukana kannettavan tietokoneen laukussa ja on ihanteellinen matkustamiseen. Ergonominen muotoilu ja virtaviivainen muotoilu tarjoavat käsillesi maksimaalisen tuen ja mukavuuden. Vastaanotin kiinnittyy matkustamista varten hiiren takaosaan.

Edistyneellä anturilla varustettu vaimennin takaa hiljaiset napsautukset, jotka ovat ihanteellisia julkisiin paikkoihin, kuten kirjastoihin, asuntoloihin, toimistoihin ja kaikkiin muihin tilanteisiin, joissa et halua häiritä muita.


Yhteensopiva kaikkien Windows versioiden ja MacOs kanssa.

Arvostelut 0 arvostelua