CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta
CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta
CMD

CMD wireless Bluetooth Max mouse, musta

Tuotetunniste cmd_bt_max

Ylellinen ja ergonominen ladattava hiiri ammattikäyttöön - mukana vastaanotin - pitkä akunkesto - Bluetooth yhteys

49,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 7 - 10 työpäivää

Ylellinen ja ergonominen ladattava hiiri ammattikäyttöön - mukana vastaanotin - pitkä akunkesto - Bluetooth yhteys

Kolminkertainen yhteys ja useat yhteensopivuus: kaksois-Bluetooth-tilan ja 2.4G langattoman tekniikan ansiosta tietokoneen langaton hiiri voi yhdistää 3 laitetta samanaikaisesti, kuten Windows 10/11 -tietokoneen, Macin / iMacin / iPhonen / iPadin / tablet-tietokoneen / kannettavan tietokoneen / älypuhelin. Yksinkertainen napsautus sivulla olevaa yhteyspainiketta ja voit vaihtaa vapaasti kolmen laitteen välillä.

ERGONOMINEN SUUNNITTELU: Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu sopimaan käteesi. Ergonominen hiiri on rakennettu luonnollisella kämmenkahvan säädöllä ja pidennetyllä peukalontuella, mikä antaa sinulle äärimmäisen mukavuuden ilman kipua kädessä, jopa pitkän työajan jälkeen!

Säädettävät 5 DPI-asetusta: valitsemalla välillä 800 / 1200 / 1600 / 2000 / 2400 DPI, löydät aina oikean herkkyyden. Intuitiivinen vilkkuva DPI-näyttö takaa työtehokkuuden tarkan seurannan ja virtaavan liikkeen avulla. Bluetooth-hiiri antaa sinulle suuren vakauden ja tarkan hallinnan multimediatehtävissä.


Ladattava USB-C Tämä ergonominen hiiri on rakennettu 500 mAh:n litiumakulla, ja se voidaan ladata missä tahansa käännettävän USB-C-latausportin kautta kätevää langatonta käyttöä varten. Se tukee plug-n-play-toimintoa. Erinomainen internet-surffaajille, pelaamiseen ja toimistotöihin. Lisäksi hiiressä on automaattinen lepotila ja virtakytkin akun käyttöiän pidentämiseksi.

Hiljainen toiminta: tee asiat rauhassa häiritsemättä muita! Langaton ergonominen hiiri tekee jokaisesta vasemmalla ja oikealla puolella tapahtuvasta napsautuksesta ja vierityspyörän rullauksesta tarkan ja äänettömän, mikä parantaa keskittymiskykyäsi, oppimistasi ja tuottavuuttasi huomattavasti. Eteenpäin- ja taaksepäin-painikkeet tekevät Internet-surffauksesta sujuvampaa ja nopeampaa

Arvostelut 0 arvostelua