Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin
Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin
Tronsmart

Tronsmart Element T6 Max SoundPulse® Bluetooth Kaiutin

Tuotetunniste Element T6 Max

Kompaktista koostaan huolimatta vertaansa vailla oleva rikas ja selkeä ääni.

89,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Kompaktista koostaan huolimatta vertaansa vailla oleva kirkas ja selkeä ääni

Kaiuttimessa yhdistyvät Tronsmartin patentoima SoundPulse®-äänitekniikka ja mukautetut kaiutinohjaimet tuottaakseen maksimissaan 60 W:n tasapainoista, yksityiskohtaista ja laaja-alaista ääntä huoneen jokaiseen nurkkaan.


SoundPulse® Teknologia

Ainutlaatuinen SoundPulse®-tekniikalla varmistaa, että jokainen basson lyönti on voimakkaampi, yksityiskohtaisempi ja selkeämpi.


Tyylikäs muotoilu

Tyylikäs sylinterimäinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit takaavat todella tyylikkään ulkonäön ja tuntuman. Se kiinnittää huomiota joka kulmassa ja on ikoninen koriste jokaisessa kodissa.


Koko päivän kestävä akku

Sinun ei tarvitse huolehtia akun loppumisesta! Sisäänrakennettu ladattava 12 000 mAh Li-ion-akku tarjoaa jopa 20 tuntia jatkuvaa toistoa yhdellä latauksella – riittää pitämään musiikin vireessä koko päivän ja yön.


Intuitiivinen käyttöliittymä

Sisäänrakennettu äänenvoimakkuuden säätö ja yhteysvalinnat toimivat helposti valaistuilla hipaisupainikkeilla.


Langaton yhteys Bluetoothilla ja NFC:llä

Suoratoista musiikkia langattomasti Bluetoothin kautta nauttiaksesi huoneen täyttävästä äänestä. Tai kosketa kaiutinta NFC-yhteensopivalla älypuhelimella ja suoratoista musiikkia saumattomasti.
Arvostelut 0 arvostelua