Nopeimmalle APPLE IPAD 9.7
Nopeimmalle APPLE IPAD 9.7 Nopeimmalle APPLE IPAD 9.7
Apple

Nopeimmalle APPLE IPAD 9.7" 32Gt Wifi

Tuotetunniste k_ipad

Erinomaisessa kunnossa oleva ipad esittelylaite

279,30 €
399,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Erinomaisessa kunnossa oleva ipad 9.7"

Applen käytetty, vuonna 2018 julkaistu Apple iPad tabletti. Tabletissa on siis kosmeettisia jälkiä, mutta se toimii täysin normaalisti ja myönnämme sille vielä 6kk takuun, joka hoituu suoraan meidän kauttamme.
Tämä vuoden 2018 Apple iPad eroaa aikaisemmista ainakin nimensä puolesta, sillä tämä on seuraaja Applen iPad 2017 tabletille. Tabletti on siis nimetty varsin osuvasti juuri Apple iPad 2018 malliksi. Tabletissa on muiden Applen laitteiden tapaan Apple iOS käyttöjärjestelmä, joka tukee myös uusimpia päivityksiä.

Näyttö on edeltäjistään tuttu 9.7 tuumainen Retina kosketusnäyttö. Prosessoriin on tullut lisää tehoa, sillä Applen A10 Fusion suoritin hyrrää tämän tabletin sisuksissa. Keskusmuistia on 2GB sekä tallennustilaa mukavasti 32GB. Applen tabletissa ei ole paikkaa muistikortille, mutta iCloud palvelusta voit ostaa halutessasi lisää tilaa. 

Muihin ominaisuuksiin kuuluvat totta kai bluetooth, laadukkaat kamerat sekä langaton WiFi yhteys. Tabletin mukana toimitetaan siihen sopiva USB johto. Tabletilla on normaali 6kk takuu, joka hoituu suoraan meidän kauttamme. Muita eroja vuoden 2017 tablettiin ovat hieman kevyempi koko sekä tehokkaampi suoritin. 

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet