Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö
Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö

Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö

Tuotetunniste BW15

Erinomainen FHD kosketusnäyttö esimerkiksi älypuhelimelle, pelikonsolille tai kannettavalle tietokoneelle.

349,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Erinomainen FHD kosketusnäyttö esimerkiksi älypuhelimelle, pelikonsolille tai kannettavalle tietokoneelle

Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö on korkean teknologian ammattimainen näyttö lähetyksiä ja jälkituotantoa varten. Se on tiukan tutkimuksen ja kehityksen tulos. BW-PCM7:n äärimmäisen korkea kontrastisuhde on 1 000 000:1, mikä antaa sille erinomaisen näytönlaadun terävin kuvin ja täyteläisin värein.


Tämä näyttö on suunniteltu tuomaan kuvat eloon erinomaisella tarkkuudella. 10 tuuman näyttö sopii erinomaisesti moniajoon tai vain yhden asian katsomiseen kerrallaan. Sen 1920 × 1080 resoluutio on täydellinen grafiikan ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään uskomattomia yksityiskohtia.


Blitzwolf 15.6” Touch USB-C ulkoinen näyttö on kosketusnäyttö, jossa on suojakansi ja joka on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat käyttää kosketusnäyttöä kannettavien tai pöytätietokoneiden kanssa liikkumiseen ja vuorovaikutukseen. Se sopii sekä työhön että viihteeseen. Sisäänrakennetut kaiuttimet tarjoavat korkealaatuisen äänen, joten et tarvitse kuulokkeita nauttiaksesi suosikkiohjelmastasi tai elokuvastasi tällä laitteella.

Tärkeimmät ominaisuudet:

15,6 tuuman kosketusnäyttö 1080P-näytöllä

Erinomainen kuvanlaatu voi näyttää todellisempia ja tarkempia upeita värejä, mukautuu useampaan käyttökohteeseen.

Koko näyttö ja kapea kehys

Erittäin kapeiden kehysten ansiosta jopa 95 % näytöstä on varattu kuvalle.

Tehokkat toiminnot

Tehokas kaksitoiminen C-tyypin liitäntä ja kosketusnäyttö. Tukee käänteistä latausta.

Suurin yhteensopivuus

Yhteensopiva NS:n kanssa, PS4:lle, X-box-suoraliitäntä usealle laitteelle, yksilinjainen suora yhteys, kannettava tietokoneliitäntä, matkapuhelimen suoran yhteyden laajentaminen samalla näyttö-/tietokonetilalla.

Arvostelut 0 arvostelua