Erikoistarjous: Samsung 49
Erikoistarjous: Samsung 49 Erikoistarjous: Samsung 49 Erikoistarjous: Samsung 49 Erikoistarjous: Samsung 49 Erikoistarjous: Samsung 49
Samsung

Erikoistarjous: Samsung 49" curved 4K telakkanäyttö

Tuotetunniste LC49J890DKRXEN

Esittelykappale 10% alennus - Premum luokan 49" 32:9 kaareva telakkanäyttö yrityskäyttöön - 4K tarkkuus - lataa 95W teholla

990,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Mahtava kaareva 49" telakkanäyttö tarjoushintaan - rajoitettu erä!


Samsungin 49" CJ89 -näytön näkymä on vertaansa vailla. Innovatiivisen leveä 32:9-kuvasuhde ja kaareva näyttö. Laaja näkymä auttaa uppoutumaan sisältöön,  tekemään useampaa asiaa kerralla saumattomasti ja nauttimaan vaikuttavista elämyksistä. 

 • Picture-by-Picture-toiminto
   Picture-by-Picture-toiminnon avulla näyttöön voidaan liittää kuvanlähteitä alkuperäisen kuvanlaadun heikentymättä.
 • Kaksi USB Type-C -liitäntää
   Kaksi USB Type-C -liitäntää siirtää sekä virtaa että dataa, joten voit ladata laitteitasi suoraan näytön USB-liitännästä. Voit liittää yhteensopivan kannettavan tietokoneen tai mobiililaitteen USB Type-C -liitäntään, jolloin näyttö peilautuu suurelle näytölle ja laitteen akku latautuu samalla.
 • Nopea 144 Hz: n virkistystaajuus
   Nopea 144 Hz: n virkistystaajuus varmistaa virheettömän sulavat liikkeet myös suuren kuvataajuuden peleissä. Virkistystaajuuden voi tarpeen vaatiessa vaihtaa myös 60 Hz: n ja 120 Hz: n tasolle.
 • Sisäiset kaiuttimet
   Näytössä on kaksi sisäistä kaiutinta, joiden ansiosta voit nauttia elokuvista, peleistä ja verkkosisällöstä ilman pöytätilaa vieviä ulkoisia kaiuttimia tai johtoja.
 • Ergonominen kaarevuus
   Näytön 1800R: n kaarevuus perustuu ihmissilmän luonnolliseen kaareen, joten silmäsi ovat koko ajan samalla tarkennusetäisyydellä näytöstä. Kun silmien ei tarvitse vaihtaa tarkennusta, kaarevuus antaa ergonomisesti miellyttävämmän katselukokemuksen kuin litteillä näytöillä.
 • Mukavuutta silmille
   Silmiä säästävä tila minimoi sinisen valon ja Flicker Free -teknologia vähentää näytön häiritsevää välkkymistä, joten silmät eivät väsy pidemmästäkään katselusta.
Arvostelut 0 arvostelua