Ulefone Armor 8 Pro 6,1
Ulefone Armor 8 Pro 6,1 Ulefone Armor 8 Pro 6,1 Ulefone Armor 8 Pro 6,1 Ulefone Armor 8 Pro 6,1 Ulefone Armor 8 Pro 6,1 Ulefone Armor 8 Pro 6,1
Ulefone

Ulefone Armor 8 Pro 6,1" Android 11 IP68-älypuhelin (8GB)

Vedenkestävä IP68-älypuhelin parhaalla hinta-laatusuhteella

270,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ulefone Armor 8 Pro (8GB) - Laaturautaa edullisesti

Ulefone Armor 8 Pro on veden- ja iskunkestävä IP68-älypuhelin Android 11 -käyttöjärjestelmällä, mikä on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja varsin kokonaisvaltainen paketti rugged-puhelinta kaipaavalle käyttäjälle, tietysti edulliseen hintaan! 

Tyylikkään ulkokuoren alle piiloutuu MediaTek Helio P60 -järjestelmäpiiri, 6 gigaa RAM-muistia ja 128 gigaa ROM-tallennustilaa, mihin mahtuu varsin mukavasti 16 megapikselin kolmoiskameralla otettuja kuvia. Tallennustilaa voi laajentaa vielä jopa 1 teratavun MicroSD-kortilla, jolloin tila ei tosiaan heti lopu kesken! Kestävä 5580mAh akku yhdistettynä mallikkaaseen rautaan ja GPS-, GLONASS- sekä Galileo-paikannusjärjestelmiin tekee Armor 8 Pro:sta erinomaisen puhelimen esimerkiksi paikannuskäytössä. 

Veden- ja iskunkestävästä Ulefone Armor 8 Pro -älypuhelimesta löytyy myös hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten PTT-painike ja kantonauhapaikka (kantonauha tulee mukana), sekä 3,5mm kuulokeliitäntä langallisia kuulokkeita käyttäville, mitkä toimivat myös antennina FM-radiolle. 

Ulefone Armor 8 Pro ei ole lippulaivamalli, eikä se varsinaisesti loista missään yksittäisissä ominaisuuksissa, mutta kaikki ominaisuudet siinä ovat kuitenkin hyvätasoisia ja siksi se on hintaansa nähden kokonaisvaltaisesti erittäin varteenotettava valinta!

Arvostelut 0 arvostelua