Ulefone Armor 11 6,1
Ulefone Armor 11 6,1 Ulefone Armor 11 6,1 Ulefone Armor 11 6,1 Ulefone Armor 11 6,1 Ulefone Armor 11 6,1 Ulefone Armor 11 6,1
Ulefone

Ulefone Armor 11 6,1" 5G IP68-älypuhelin

Huippuluokan vedenkestävä älypuhelin nopealla 5G-yhteydellä!

580,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Ulefone Armor 11 5G - Pimeänäkökameralla varustettu lippulaivamalli

Ulefone Armor 11 on pimeänäkökameralla varustettu vedenkestävä 5G-älypuhelin vailla vertaa! Rugged-puhelimille tyypillisestä ulkonäöstä poiketen Ulefone on valinnut Armor 11:lle upean pelkistetymmän designin - ja vaikka puhelin vastaa montaa laitetta työmaalla, sen ei kuitenkaan tarvitse näyttää siltä!

Ulefone Armor 11 vedenkestävän 5G-älypuhelimen pimeänäkökameran ytimessä toimii Sonyn 20 megapikselin sensori ja sen tukena 2 kappaletta infrapunalähettimiä. Pimeässä kuvaamisen lisäksi tavallinenkin kuvaaminen onnistuu varsin mukavasti Sonyn 48 megapikselin kameralla. Konepellin alla hurskuttaa tehokas Dimensity 800 -järjestelmäpiiri 2,0GHz 8-ydinprosessorilla ja ARM Mali-G57 -grafiikkaprosessorilla, joka käyttää ARM:n uusinta Valhall-arkkitehtuuria. Mainitsemisen arvoista myös on, että järjestelmäpiiri mahdollistaa supernopean 5G-yhteyden, joten netin käyttäminen tällä puhelimella on nopeampaa kuin koskaan! 

Ulefone Armor 11 supernopean 5G-yhteyden, erinomaisen kestävyyden ja pimeänäkökameran lisäksi lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten 4 paikannusjärjestelmää (GPS, GLONASS, Galileo ja BeiDou), Push-To-Talk-painike (PTT), jonka avulla voit käyttää puhelinta kuin radiopuhelinta, sekä puhelimen takapaneelista löytyvä vastamelukuuloke, joka tunnistaa ulkopuolisen melun ja suodattaa sitä, mikä auttaa meluisassa ympäristössä puhelimeen puhumista. 

Ulefone Armor 11 5G-älypuhelimen ja sille tehdyn erikoissuojakotelon tarjoamat kiinnitysmahdollisuudet muodostavat yhdessä lyömättömän kombinaation vastaamaan mitä kovempiinkin haasteisiin ja käyttötarkoituksiin!

Arvostelut 0 arvostelua