CMD DialoQ Talk A8 apuvälinepaketti + Speech Otto + Taivutin
CMD DialoQ Talk A8 apuvälinepaketti + Speech Otto + Taivutin CMD DialoQ Talk A8 apuvälinepaketti + Speech Otto + Taivutin CMD DialoQ Talk A8 apuvälinepaketti + Speech Otto + Taivutin CMD DialoQ Talk A8 apuvälinepaketti + Speech Otto + Taivutin
CMD

CMD DialoQ Talk A8 apuvälinepaketti + Speech Otto + Taivutin

Tuotetunniste cmd_dta8pro

DialoQ Talk on Suomessa kehitetty kuvakommunikointiohjelmisto

1 799,00 €
Sisältää alv. 24 %

Monipuolinen puheapuvälineratkaisu - iskuja kestävä CMD kantokahvallinen suojakotelo - laadukas Samsung Galaxy Tab A8 Android 11-tabletti - Suomalaisen CodeQ:n kehittämä DialoQ apuohjelma + Otto ääni + taivutin valmiiksi asennettuna

Paketti sisältää:

 • Samsung Galaxy Tab A8 10.5” Wifi Android tabletti
 • CMD Kids Case kantokahvallinen suojakotelo ja panssarilasi
 • DialoQ Talk apuväline ohjelma
 • DialoQ Speech Otto 
 • PCS kuvasto
 • Taivutin (Android)
 • Android asennus + Apuohjelman asennusDialoQ Talk on Suomessa kehitetty kuvakommunikointiohjelmisto, joka tukee Windows- ja Android-käyttöjärjestelmiä.

Ohjelmisto sisältää eri symbolikirjastoja (mm. Bliss ja Mulberry) ja siihen voi hankkia uusimman PCS-kirjaston.

DialoQ Talk:n kehityksen lähtökohtana on ollut erittäin helppo käyttö ja muokattavuus. Muokkaukseen ei vaadita näppäimistöä eikä hiirtä vaan se on mahdollista myös suoraan kosketusnäytöltä.

Käyttäjän ja lähipiirin on mahdollista hyödyntää ainutlaatuisia kamera- ja viestitoimintoja, joiden avulla käyttäjän oman yksilöllisen sisällön luonti on helppoa eikä vaadi ohjelmiston opettelua tai edes käyttötilasta poistumista.


 • Helppo käyttö ja muokattavuus 
 • Käyttäjän oman sisällön lisäys käyttötilassa kamera- ja viestitoimintojen avulla 
 • Valmiit kommunikointitaulustot Useita eri symbolikirjastoja 
 • Yhtenäinen käyttöliittymä eri käyttöjärjestelmien välillä 
 • Tukee taivuttavaa sisältöä Objektien ruudukkopohjainen sekä vapaa sijoittelu mahdollista
 • Kioskitila ja käyttötilan salasana estävät tauluston tahattoman muokkauksen ja laitteen käytön muuhun kuin kommunikointiin
 • Suositellut käyttöjärjestelmät Windows 10 tai 11, Android 8.0 tai uudempiGalaxy Tab A8:ssa on 10,5 tuuman näyttö ohuilla reunoilla ja 16:10-kuvasuhteella. Galaxy Tab A8:n neljä Dolby Atmos -kaiutinta tuottavat korkealaatuisen äänen esimerkiksi elokuvien, musiikin, pelaamisen ja videopuheluiden parissa.

Galaxy Tab A8:ssa on 32 gigatavun sisäänrakennettu tallennustila ja 3 gigatavun keskusmuist. Jos tallennustila loppuu, Galaxy Tab A8:ssa on microSD-kortinlukija, joka tukee jopa 1 teratavun edestä ylimääräistä tallennustilaa. Tabletin 7040 milliampeerin akku tukee jopa 15 W pikalatausta, joten akun käyttöikä on pitkä myös lyhyillä latausajoilla.

Galaxy Tab A8 sisältää interaktiivista ja opettavaista sisältöä. Käytännöllisten lapsilukkotoimintojen avulla vanhempien on helppo tarjota lapsilleen turvallinen ja mukaansatempaava oppimisympäristö. Samsungin maailmanlaajuisten sisältökumppaneiden ansiosta perheen nuoremmat jäsenet voivat nauttia hauskasta ja persoonallisesta käyttökokemuksesta. Aloitusnäyttöä on mahdollista muokata leikkisillä kuvakkeilla ja väriteemoilla, ja vanhemmat voivat estää lastensa sovelluksensisäisiä ostoja hyödyntämällä lapsilukkoa.  

Galaxy Tab A8 tukee kahden sovelluksen samanaikaista käyttöä Multi-Active Window -ikkunan kautta. Jos olet läsnä luennolla, voit keskustella luokkatovereiden kanssa, tehdä muistiinpanoja ja katsella esitystä samanaikaisesti. Drag&Split -toiminto avaa automaattisesti toisen selainikkunan, jos esimerkiksi vedät linkin selainikkunasta näytön toiselle puolelle.

Samsungin Galaxy-ekosysteemin avulla voit helposti jakaa tietoa, tekstiä, linkkejä ja kuvia muiden Samsung Galaxy-laitteiden välillä ja toistaa näyttösi sisältöä suoraan Samsungin älytelevisioon. Galaxy Tab A8:ssa on käytössä Samsung Knox –tietoturva-alusta, joka mahdollistaa paremman tietoturvan ja hallittavuuden laitteelle yrityskäytössä.

Arvostelut 0 arvostelua