CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2
CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2 CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2
CMD

CMD Diamond iskunkestävä kantokahvallinen suojakotelo, käsi- ja olkahihna - iPad 10.2" tabletille

Tuotetunniste cmd_d

Iskunkestävä CMD Diamond suojakotelo ipad 10.2" tabletille - kätevä käsi- ja olkahihna - paikka kynälle

69,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Iskunkestävä CMD Diamond suojakotelo ipad 10.2" tabletille - kätevä käsihihna ja olkahihna - paikka kynälle 

Värikäs, ystävällinen muoto ja täysin edistynyt suojaus - Diamond Tablet Case -sarja herättää varmasti huomiota. Kotelo on valmistettu myrkyttömästä EVA-materiaalista, se on ergonomisesti muotoiltu,  sitä miellyttävä koskettaa ja se on myös helppohoitoinen. Helppo asennus.

Sopii täydellisesti - Täysin yhteensopivat leikkaukset takaavat tablettien mukavan käytön. Diamond-tablettikotelon asentaminen on myös äärimmäisen yksinkertaista: vedä musta jäykistekehys ulos, työnnä tabletti sisään ja se on valmis!


Myrkytön materiaali - Diamond Tablet Case on valmistettu myrkyttömästä, ympäristöystävällisestä EVA:sta (etyleeni-vinyyliasetaatti). Se on miellyttävän tuntuista, joustavaa materiaalia. Sileä, joustava pinta on myös helppohoitoinen. Poista se vain laitteesta ja aseta se juoksevan veden alle.

Turvallisuus - Diamond-tablettikotelon ansiosta laitteesi kestää iskuja ja halkeamia. Rakenteessa ei ole teräviä, ulkonevia reunoja.

Sisäänrakennettu teline ja kynäteline - Kotelon takaosasta löydät erikoistelineen, jonka avulla voit käyttää tablettia seisoma-asennossa – esimerkiksi elokuvien katseluun tai netin selaamiseen. Pitimessä on myös kynälokero.

Lasten rakastama muoto - Kotelo on ergonomisesti muotoiltu ja väriltään eloisa. Diamond Tablet -kotelo täyttää sekä taaperoiden että heidän vanhempiensa tarpeet. Sen avulla nuorimmat käyttäjät voivat pelata, oppia ja kuljettaa laitetta turvallisesti.


Tekniset tiedot:

  • Malli: Diamond Tablet Case
  • Yhteensopivuus: iPad 10.2 "2021/2020/2019  (7/8/9. sukupolvi)
  • eri värejä
Arvostelut 0 arvostelua