CMD USB-C Hub 1xHDMi 3x USB 3.2 1xUSB-C 100W Power Delivery
CMD USB-C Hub 1xHDMi 3x USB 3.2 1xUSB-C 100W Power Delivery CMD USB-C Hub 1xHDMi 3x USB 3.2 1xUSB-C 100W Power Delivery CMD USB-C Hub 1xHDMi 3x USB 3.2 1xUSB-C 100W Power Delivery CMD USB-C Hub 1xHDMi 3x USB 3.2 1xUSB-C 100W Power Delivery CMD USB-C Hub 1xHDMi 3x USB 3.2 1xUSB-C 100W Power Delivery CMD USB-C Hub 1xHDMi 3x USB 3.2 1xUSB-C 100W Power Delivery

CMD USB-C Hub 1xHDMi 3x USB 3.2 1xUSB-C 100W Power Delivery

Tuotetunniste cmd_5in1_hub

Kompakti USB-C hub, jolla laajennat tietokoneen, puhelimen tai tabletin ominaisuuksia.

39,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

CMD 5in1-HUB, C - USB Typ C Virransyöttö 100 W / HDMI 4K 30 Hz / 3x USB 3.2 Gen 1

Elektronisten laitteiden jatkuva pienentyminen on syy siihen, miksi monissa nykyaikaisissa tietokoneissa, erityisesti kannettavissa tietokoneissa ja All-in-One-työasemissa, on vain 1 tai 2 USB-porttia.

Pieni koko on tietysti nykyisten tietokoneiden kiistaton etu, mutta joskus se voi myös aiheuttaa pientä haittaa. Nämä ongelmat alkavat, kun sinun on kytkettävä esimerkiksi ylimääräinen näyttö tai tulostin.

CMD USB-C hubin avulla voit muuttaa tietokoneesi yhden USB Type-C -portin viideksi lisäliittimeksi!

Mutta siinä ei vielä kaikki. Voit myös liittää sovittimen puhelimeen, tablettiin tai Android TV digiboksiin (laitteessa tulee olla USB Type C OTG -portti). Lisäksi, jos sinulla on vain 1 USB Type C -portti, sovittimen avulla voit myös liittää laitteen jopa 100 W:n virtalähteeseen.


Tärkeimmät ominaisuudet

  • 5 sisäänrakennettua porttia, jotka laajentavat kannettavan tietokoneen, puhelimen tai tabletin ominaisuuksia.
  • Sen avulla voit liittää ulkoisen virtalähteen, jonka teho on jopa 100 W.
  • Kuvatuki 4K @ 30 Hz asti.
  • Kompakti koko.
  • Toimii Plug & Play -standardissa, ohjaimia ei tarvitse asentaa.

Jopa 5 lisäporttia

HUB tarjoaa käyttäjilleen 5 porttia, 3 USB-liitintä, 1 USB Type C, 1 USB Type C virtalähde ja HDMI lisänäyttöä varten.

Tehonsyöttö 100 W vakio

USB Type C Power Delivery -liittimen ansiosta voit ladata laitettasi, kun sovitin on liitettynä siihen. Kannettavasi voidaan liittää pysyvästi virtalähteeseen ja puhelin voi ladata akkua.

Lisänäytön liittäminen

HDMI-liitin lähettää selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan 4K-laadulla jopa 30 Hz:n virkistystaajuudella. Toimii työpöydän laajennus- tai peilitilassa. Tämän avulla voit liittää toisen näytön tai projektorin ja katsella elokuvia, pelata pelejä tai esityksiä suuremmalla näytöllä.

Salamannopea tiedonsiirto

3 USB 3.2 Gen 1 -liitintä ratkaisevat laitteen riittämättömän porttien määrän ja mahdollistavat tiedonsiirron jopa 5 Gbps:n nopeudella. Niiden avulla voit käyttää lisätarvikkeita, kuten ulkoisia kiintolevyjä, hiiriä, näppäimistöjä, tulostimia, USB-muistitikkuja ja monia muita.

Laajenna puhelimen ja tabletin mahdollisuuksia

Kannettavat tietokoneet ja perinteiset tietokoneet ovat vain osa laitteista, joita tämä sovitin tukee. Voit yhdistää puhelimen tai tabletin siihen yhtä helposti. Tämä HUB muuttaa mobiililaitteesi tehokkaaksi työasemaksi ja antaa sinun työskennellä kuin oikealla tietokoneella. Liitä hiiri, näppäimistö ja ulkoinen asema. Ja jos puhelimessasi on tämä ominaisuus, voit liittää jopa näytön.

Yhteensopiva monien käyttöjärjestelmien kanssa

Riippumatta siitä, minkä järjestelmän parissa työskentelet, HUB toimii sen kanssa heti yhteyden muodostamisen jälkeen. Plug&Play-tila takaa, että lisäajureita ei tarvita. Se on heti käyttövalmis ja helppokäyttöinen.

Metallikotelo

Koko adapteria ohjaava elektroniikka on piilotettu tyylikkääseen alumiinikoteloon. HUB näyttää upealta, ja sen ulkonäkö kertoo heti, että se on ammattimainen huippuluokan laite.

Pienen kokonsa ansiosta se sopii täydellisesti muiden laitteiden kanssa. Se sopii minne tahansa ja on helppo kuljettaa mukana.

Alumiininen kotelo kestää ruostetta ja värimuutoksia. Koko laite on läpäissyt sarjan turvallisuustestejä, ja ohjausjärjestelmät hallitsevat tieto- ja energiavirtaa huolellisesti.

Sisäänrakennettu suojaus

Kaikkia portteja hallitaan yksittäisillä ohjausjärjestelmillä. Ne tunnistavat kytketyn laitteen parametrit ja säätävät virransyötön tarpeidensa mukaan.

Adapteri suojaa niitä muun muassa oikosululta, ylikuumenemiselta, ylilataukselta ja täydelliseltä purkaukselta.

Arvostelut 0 arvostelua