Langaton NetumScan 2D viivakoodilukija
Langaton NetumScan 2D viivakoodilukija Langaton NetumScan 2D viivakoodilukija Langaton NetumScan 2D viivakoodilukija Langaton NetumScan 2D viivakoodilukija Langaton NetumScan 2D viivakoodilukija

Langaton NetumScan 2D viivakoodilukija

Tuotetunniste NSL8

Laadukas langaton viivakoodinlukija - jopa 30m kantomatka sisällä ja 50m ulkona - QR, PDF417, DataMatrix, Maxicode, PC, NSL8

135,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

2D: PDF417, QR-koodi, datamatriisi-viivakoodinlukijassa on yli 100 konfigurointivaihtoehtoa, joten voit lisätä etu- ja päätekoodeja tai poistaa aloitus-/loppumerkkejä, erikoismerkkejä jne. esim.: aüö. Voit jopa lisätä näppäimistön näppäimiä/yhdistelmiä jne. skannauksen aikana.

Riippumattomasti tutkittu ja kehitetty optinen CMOS-kuvanskannaustekniikka tunnistaa näyttöjen koodit, epätäydellisen koodin ja sumean koodin jne. ja on tehokas ratkaisu ongelmaan, että laserskannerit eivät pysty tunnistamaan näyttökoodia.

Yhteensopiva Windowsin, Macin ja Linuxin kanssa; Toimii Quickbookin, Wordin, Excelin, Novellin ja kaikkien tavanomaisten ohjelmistojen kanssa.

Kannettava laserviivakoodiskanneri, joka voi tallentaa jopa 3000 koodia, ihanteellinen yrityksille, liikkeille ja varastoille.

2,4 GHz:n langaton tiedonsiirto tarjoaa tehokkaan tiedonsiirtoalueen 30-50 metriin. Pystyy helposti ja tarkasti kaappaamaan 1D-, 2D-koodeja tarroille, paperille ja matkapuhelimen tai tietokoneen näytölle. 3 lukutilaa: manuaalinen suljintila, automaattinen tunnistustila ja jatkuva tila. Ei yhteensopiva arpajaisten kassajärjestelmän kanssa.

Laajat sovellukset

Tämä viivakoodilukija sopii kaikenlaisiin myyntipisteisiin, kuten supermarketteihin, apteekkeihin, leipomoihin, kirjakauppaan, muotikauppaan, tupakkakauppaan tai aikakauslehtikauppaan jne.

Suorituskykyparametrit

Dekoodaustila: liipaisin tai jatkuva tila
Kapasiteetti: 256K - voi olla noin. Säästä 2000 Code128
Yhteysetäisyys: sisällä 30 m, ulkona 50 m
Skannaustarkkuus: ≥ 4 mm
Materiaali: ABS + PC + PVC
Akku: 1600 mAh
Dekoodausnopeus: 100 kertaa sekunnissa

Pakkaus sisältää

  • 1 x langaton skanneri
  • 1x manuaali
  • 1 x USB-kaapeli
  • 1 x 2,4 GHz dongle
Arvostelut 0 arvostelua