CMD Surface Pro 7 iskunkestävä suojakotelo olka- ja käsihihnalla
CMD Surface Pro 7 iskunkestävä suojakotelo olka- ja käsihihnalla CMD Surface Pro 7 iskunkestävä suojakotelo olka- ja käsihihnalla CMD Surface Pro 7 iskunkestävä suojakotelo olka- ja käsihihnalla CMD Surface Pro 7 iskunkestävä suojakotelo olka- ja käsihihnalla CMD Surface Pro 7 iskunkestävä suojakotelo olka- ja käsihihnalla CMD Surface Pro 7 iskunkestävä suojakotelo olka- ja käsihihnalla
CMD

CMD Surface Pro 7 iskunkestävä suojakotelo olka- ja käsihihnalla

Tuotetunniste cmd_s7

Kovasta muovista ja pehmeästä silikoonista valmistettu laadukas ja mukavan tuntuinen kotelo MS Surface Prolle.

85,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Tämä suojakotelo on yhteensopiva vain Microsoft Surface Pro 7 Plus (2021) / Microsoft Surface Pro 7 (2019) / Surface Pro 6 (2018) / Surface Pro 5 (2017) / Surface Pro 4 / Pro LTE Tabletin kanssa, ei sovellu muille malleille.

Materiaali: Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta kovasta muovista ja pehmeästä silikonista, ja siinä yhdistyy mukava tuntuma, iskunvaimennus ja liukastumisenesto. 3-kerroksinen rakenne tarjoaa hyvän suojan pudotuksilta ja kolhuilta. Tarkat leikkaukset mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin ilman kotelon irrottamista.

360° pidike ja käsihihna: Kotelon takana on sisäänrakennettu 360 astetta kääntyvä jalusta ja säädettävä käsihihna, jotka tarjoavat joustavan ja kätevän tavan käyttää tablettia matkoilla, töissä tai liike-elämässä. Ihanteellinen opiskelijoille, opettajille, insinööreille, kassatyöntekijöille, tarjoilijoille jne.

Säädettävä olkahihna: Kiinnitämällä hihnan kahteen kulmaan ja säätämällä sen mukavaan pituuteen laitetta voidaan kantaa olkapäälläsi tai kiinnittää auton niskatukeen, jolloin kätesi ovat vapaat. Ihanteellinen työskentelyyn, opiskeluun ja matkustamiseen. Täydellinen kaikkeen ulkoiluun.

Arvostelut 0 arvostelua