CMD Webcam Pro 4K/UHD - Sony 8,5MP kenno - kauko-ohjain
CMD Webcam Pro 4K/UHD - Sony 8,5MP kenno - kauko-ohjain CMD Webcam Pro 4K/UHD - Sony 8,5MP kenno - kauko-ohjain CMD Webcam Pro 4K/UHD - Sony 8,5MP kenno - kauko-ohjain
CMD

CMD Webcam Pro 4K/UHD - Sony 8,5MP kenno - kauko-ohjain

Tuotetunniste cmd_4k

Web-kamerassa on 8,5 megapikselin Sony-kenno, joka tarjoaa QHD-resoluution jopa 3840 x 2160 nopeudella 30 kuvaa sekunnissa

229,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Web-kamerassa on 8,5 megapikselin Sony-kenno, joka tarjoaa QHD-resoluution jopa 3840 x 2160 nopeudella 30 kuvaa sekunnissa terävien kuvien ja selkeämpien videoiden saamiseksi.

Kaukosäädin 5X digitaalisella zoomilla: ohjaa videopuheluitasi kaukosäätimellä, joten olet edelleen vastuussa myös työpöydän ulkopuolella. Sammuta verkkokamera, säädä äänenvoimakkuutta, lähennä ja loitonna, peilaa/käännä kuvaa ja paljon muuta. CMD 4K -verkkokamera tukee 5-kertaista digitaalista suurennusta 1080P:llä ja mahdollistaa asteittaisen zoomauksen yhdellä napin painalluksella.

Mukana USB-tyyppi A tai C ja suojakuori: CMD-verkkokamera on yhteensopiva USB-A- ja USB-C-tuloporttien kanssa, kun käytetään mukana tulevaa USB-C-USB-C-kaapelia. Mukana on myös verkkokameran suojakuori turvallisuuden ja mielenrauhan takaamiseksi.

Sisäänrakennetut stereomikit: sisäänrakennetut kaksisuuntaiset mikrofonit, joissa on melunvaimennus, takaavat selkeän äänen kaappauksen joka kulmasta. Automaattinen hämärän korjaus tarjoaa ihanteellisen videokuvan myös hämärissä valaistusolosuhteissa. Säädettävä pidike ja kierrepohja turvalliseen kiinnitykseen näyttöön, kannettavaan tietokoneeseen tai jalustaan.

Poikkeuksellinen yhteensopivuus: Ammattimaisena verkkokamerana tämä kannettavan tietokoneen CMD-verkkokamera on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, mukaan lukien Windows XP/7/8/10, Mac OS, Android V5.0, Smart TV ja niin edelleen. Täydellinen Zoom, Skype, Facetime, Facebook, YouTube, Microsoft Teams ja monet muut. Vain 1 verkkokamera täyttää kaikki videotarpeesi.

  • Zoomattava 4K-verkkokamera kaukosäätimellä ja ohjelmistolla
  • Sony Starvis Sensor
  • 5X digitaalinen zoom
  • verkkokamera kahdella stereomikrofonilla
  • Zoom Skype Teams Twitchille


Arvostelut 0 arvostelua