SAMSUNG GALAXY TAB S8+ WIFI GRAPHITE 128GB
SAMSUNG GALAXY TAB S8+ WIFI GRAPHITE 128GB SAMSUNG GALAXY TAB S8+ WIFI GRAPHITE 128GB SAMSUNG GALAXY TAB S8+ WIFI GRAPHITE 128GB SAMSUNG GALAXY TAB S8+ WIFI GRAPHITE 128GB
Samsung

SAMSUNG GALAXY TAB S8+ WIFI GRAPHITE 128GB

Tuotetunniste SM-X800NZAAEUB

Samsung Galaxy Tab S8 -sarjan suuren näytön ansiosta voit kokea elokuvat ja sarjat aivan uudella tasolla.

999,00 €
Sisältää alv. 24 %

Samsung Galaxy Tab S8 -sarjan suuren näytön ansiosta voit kokea elokuvat ja sarjat aivan uudella tasolla. Suuren luokan pelielämykset ovat uskomattoman mukaansatempaavia tässä koossa.

Jos haluat tehdä useampia asioita samanaikaisesti, näytön voi jakaa helposti pienempiin osiin. Voit osallistua kokoukseen ja lähettää viestejä samaan aikaan, tai seurata luentoa ja kirjoittaa samalla muistiinpanoja. Samsung Galaxy Tab S8 -sarjan tabletit toimivat erinomaisesti moniajokäytössä.

Edessä on terävä ultralaajakulmakamera, jonka ansiosta etäkokoukset tuntuvat todellisemmilta ja suorana lähettämäsi videokuva näyttää ammattilaistasoiselta. Voit työskennellä yhtä tehokkaasti kuin tietokoneella edistyneen näppäimistön, huippunopean 120 Hz:n näytön ja Samsung-tablettien kaikkien aikojen suorituskykyisimmän suorittimen ansiosta. Mukana seuraava uusi S Pen on enemmän kuin pelkkä kynä. Se reagoi salamannopeasti, joten sillä voi tehdä muistiinpanoja intuitiivisella tavalla. Se on pensseli, paletti ja tehokas työkalu, jolla voit muuttaa visiosi todeksi.

  • Tyylikäs ja ohut 12,4" tabletti, jossa riittää tehoa työntekoon, luomiseen ja viihteeseen
  • Eloisa 120 Hz:n virkistystaajuudella varustettu sAMOLED-näyttö, jonka vasteaika on huippunopea
  • Erittäin terävä etukamera, jonka ultralaajakulma tekee esim. videokokouksista todenmukaisempia + Näyttö voidaan jakaa, jotta voit tehdä useampia asioita samanaikaisesti
  • Mukana seuraava S Pen -kynä on monipuolinen ja intuitiivinen apuväline nopeaan työntekoon ja luomiseen
  • Toimii saumattomasti yhdessä muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa
  • Tehokas ja nopeasti latautuva akku
  • Yksi kaikkien aikojen nopeimmista suorittimista tableteissamme
  • Yhteensopiva Wi-Fi6E:n kanssa
Arvostelut 0 arvostelua